Ethernet VPN

Luotettava ja kustannustehokas Ethernet VPN yhdistää verkot

Ethernet VPN tarjoaa Ethernet-yhteyden DNA:n luotettavan ja turvallisen IP/MPLS-runkoverkon kautta kahden tai useamman pisteen välille ympäri Suomea.

Ethernet VPN on verkkojen yhdistämispalvelu, joka pohjautuu Metro Ethernet Forumin (MEF) määrityksiin (E-Line). E VPN -palvelut perustuvat DNA:n moderniin IP/MPLS-runkoverkkoon Suomessa ja luotettavien kumppaniemme verkkoihin ulkomailla. Ethernet VPN on Layer 2 access-palvelu.

Ethernet VPN pähkinänkuoressa

  • Ethernet-yhteys DNA:n oman IP/MPLS-runkoverkon kautta kahden tai useamman maantieteellisesti hajautetun pisteen välillä Suomessa
  • Access-tyypit: Ethernet, xDSL, wireless 4G ja 5G
  • Kapasiteetti 10Gbps asti
  • Päätelaitteen hallintamallit: Fully Managed, Hardware Managed and Unbundled
  • Eri SLA-vaihtoehtoja

Yhteydenotto

Kiinnostuitko Ethernet VPN:stä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

Ethernet-yhteys maantieteellisesti hajallaan olevien pisteiden yhdistämiseen sekä Suomessa että ulkomailla

Luotettava ja kustannustehokas ratkaisu

Reaaliaikainen verkkotyökalu DNA:n kiinteiden ja langattomien palveluiden hinta- ja saatavuustietojen tarkistamiseen kaikkialla Suomessa

Saatavilla useampia liityntätekniikoita (kiinteä, langaton)

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 80 % suomalaista, yli 200 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

IP VPN

IP VPN yhdistää yrityksen toimipisteet yhtenäiseksi suljetuksi ja turvalliseksi verkoksi, joka mahdollistaa toimipisteiden väliset yhteydet sekä keskitetysti tarjotut palvelut. IP VPN-palvelu toteutetaan kiinteiden ja langattomien 4G- ja 5G IP-verkkojen kautta.

Interconnect

Interconnect (NNI)-palvelulla pystytään toteuttamaan nieluyhteenliitäntä DNA:n ja asiakkaan/kumppanin verkkojen välillä.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.