Itsepalvelu

Kaikille

YritysDNA

YritysDNA on itsepalvelukanava kaikille DNA:n yritysasiakkaille, jossa voit hallinnoida asiakkuuttasi, luoda uusia käyttäjiä sekä tarkastella laskuja ja ladata laskukopioita maksutta. Lisäksi kirjaudut kaikkiin asiakkuuteesi kuuluviin online-kanaviin yhdellä YritysDNA-kirjautumisella.

Operaattoreille

DNA Wholesale Online

DNA Wholesale Online on operaattoriasiakkaille tarkoitettu kanava operaattoripalveluiden tilaamiseen ja hallinnointiin sekä laskujen tarkasteluun. Palveluun kirjaudutaan YritysDNA:n, kaikille DNA:n yritysasiakkaille tarkoitetun itsepalvelukanavan, kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten DNA Wholesale Online ja YritysDNA eroavat toisistaan?

YritysDNA on kaikkien DNA:n yritysasiakkaiden itsepalvelukanava. DNA Wholesale Online on tarkoitettu DNA:n operaattoriasiakkaille operaattoripalveluiden tilaamiseen ja hallinnointiin, ja sinne kirjaudutaan YritysDNA:n kautta.

Miten hallitsen käyttäjiä?

Molempien itsepalvelukanavien käyttäjiä hallinnoidaan YritysDNA:ssa.

Pääkäyttäjä on asiakastilin admin eli ylläpitäjä ja omaa laajimmat oikeudet. Pääkäyttäjä voi uusien käyttäjien luomisen lisäksi määrittää käyttäjien oikeuksia. Uusien käyttäjien lisääminen sekä käyttäjäoikeuksien hallinta tapahtuu YritysDNA:ssa Yritykseni-osion kautta.

Kaikki käyttäjät ovat valtuutettuja asioimaan myös DNA:n muissa kanavissa.

Miten saan tunnukset itsepalveluun?

Pääset hakemaan tunnuksia sen itsepalvelukanavan sivulta, johon tarvitset tunnuksia.

YritysDNA-tunnukset tilataan täyttämällä ja lähettämällä lomake. Pääset lomakkeeseen YDNA:n sivun kautta. Klikkaa ylempää Tutustu-painiketta päästäksesi sivulle.

DNA Wholesale Online -tunnukset voi tilata täyttämällä yhteydenottolomakkeen DWO:n sivun kautta. Klikkaa ylempää Tutustu-painiketta päästäksesi sivulle.