MVNO

MVNO - mobiilipalvelut virtuaalisena palveluna

MVNO (Mobile Virtual Network Operator) virtuaalioperaattori on palvelu, jonka puitteissa on mahdollista harjoittaa mobiilipalveluiden operaattoriliiketoimintaa, ilman että yrityksellä on omaa mobiiliverkon infrastruktuuria.

MVNO palvelun avulla voidaan tuottaa mobiiliverkon palveluita sekä laskutus ja asiakastuki loppuasiakkaille. DNA tarjoaa palveluna joko valmiin konseptin tai osan palvelussa tarvittavista komponenteista, asiakkaan omien järjestelmien lisäksi. DNA tarjoaa MVNO palvelun kahdella eri vaihtoehtoisella profiililla, riippuen MVNO asiakkaan omasta kyvykkyydestä eri toimintojen osalta.

MVNO pähkinänkuoressa

  • MVNO voidaan tarjota pitkälle DNA:n palveluna, mutta asiakkaan on mahdollista käyttää omia olemassa olevia komponenttejaan osana palvelua
  • DNA on rajannut kaksi eri MVNO profiilia asiakkaille niin, että kaikissa malleissa MVNO asiakas järjestää loppuasiakkailleen asiakaspalvelun (ensimmäisen tason asiakaspalvelu) sekä liittymien ja muiden tuotteiden myyntipalvelun loppuasiakkailleen

Yhteydenotto

Kiinnostuitko MVNO palvelusta? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

Palvelun avulla asiakas voi tarjota mobiiliverkon tuotteita omille asiakkailleen, ilman mobiiliverkkoon tarvittavia investointeja tai itse verkon hallintaa

Yrityksen omien komponenttien käyttäminen osana palvelua on mahdollista

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 80 % suomalaista, yli 200 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

Yhteenliittäminen

Yhteenliittäminen tarjoaa operaattoritason yhteydet kaikkiin suomalaisiin ja kansainvälisiin julkisiin puhelinverkkoihin. 

SMS Gateway

Tehokas ja helppo viestinvälityspalvelu yrityksille asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa kommunikointiin.

Virtuaalimobiilinumerot

DNA Virtuaalimobiilinumerot ovat DNA:n varattuja numeroita, joita ei ole liitetty fyysisiin SIM-kortteihin. Palvelu tunnetaan myös muilla nimillä, kuten Mobile DID.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.