Kapasiteetti- ja infrapalvelut

Kapasiteetti- ja infrapalvelut sisältävät valikoiman tuotteita erilaisten yritystoimintojen tarpeisiin – esimerkiksi korkeat laajakaistavaatimukset ja yhteydet datakeskuksien välille.

DNA tarjoaa korkealaatuisia palveluja laajakaista- ja paikallisverkossa Suomessa sekä huolellisesti valittujen kumppanien verkoissa Pohjoismaissa ja valituissa, merkittävissä Euroopan kaupungeissa. DNA:n oma kattava runkoverkko mahdollistaa turvalliset reittiyhteydet. DNA:lla on yli 35 000 km kuituverkkoa sekä omat redundandit merikaapelit, DNA Seaway. Yhteydet tarjoavat nopean väylän Suomesta muualle Pohjoismaihin. Vastaavasti Ruotsista Suomeen päin suuntautuvissa yhteyksissä tarjolla on DNA:n kattava ja huippunopea kuituverkko.

Aallonpituus siirtoyhteys

Aallonpituus siirtoyhteys on siirtoyhteys pisteestä-pisteeseen, joka toteutetaan DNA:n kuituverkossa toimivalla WDM-siirtojärjestelmällä. Verkkoyhteys on saatavilla keskeisissä kaupungeissa Suomessa. 

Kiinteä kuituyhteys

Kiinteä kuituyhteys on kuitupari tai yksittäinen kuitu. Yhteys toimitetaan kahden laitetilan välisenä yhteytenä, päättyen DNA:n omistamaan kuitupaneeliin.

Kaapelinsijoitusoikeudet

DNA vuokraa vapaita kaapelikanavia, kaapeliputkia ja muita kaapeleiden sijoittamiseen tarkoitettuja tiloja operaattoreille telekaapeleiden sijoittamista varten. Kaapelin sijoitusoikeuteen sisältyy yksi kaapeli (vaippa).

Laitetilat

DNA tarjoaa korkealaatuisia laitetilapalveluja operaattoreille ja yrityksille, tarjoten samalla yhteydet Suomeen, Pohjoismaihin sekä Eurooppaan. 

IP Transit

Wholesale IP Transit on operaattoreille ja palveluntarjoajille suunnattu korkealaatuinen ja luotettava Internet-yhteyspalvelu. Palvelu toimii DNA:n runkoverkossa, joka tarjoaa nopeat ja varmennetut yhteydet kaikkialle maailmaan.
 

 

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.