DDoS Protection

Tehokasta suojaa palvelunestohyökkäyksiä vastaan

DDoS (Distributed Denial of Service) Protection -palvelu tarjoaa internet-liikenteen seuranta- ja raportointipalvelut sekä hyökkäysten ilmaisu- ja heikennyspalvelut.

Palvelunestohyökkäysten heikennys toteutetaan DNA:n runkoverkossa, jolloin hyökkäysliikenteen ei tulisi tukkia asiakkaan tai loppuasiakkaan internet-liittymää, internet-palvelua eikä asiakkaan infrastruktuuria, jolla asiakkaan tai loppuasiakkaan internetpalvelu on toteutettu. Tällöin myös muut tietoturvasuojaukset, kuten palomuuri ja tunkeutumisen estopalvelu, pystyvät toimimaan normaalimmin omissa tehtävissään. Palvelu soveltuu eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Palvelukokonaisuudesta on valittavissa eri palvelutuotteita, joista DNA:n asiakas voi valita palvelukokonaisuuden suojaamaan DNA:n internet-yhteyttä ja sen kautta tarjottavia internet-palveluita.

DDoS Protection pähkinänkuoressa

  • DDoS Protection Standard: Palvelu tarjoaa peruslaatuista suojaa tavanomaisia volymetrisiä palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Palvelu tunnistaa ja vähentää automaattisesti hyökkäyksiä DNA:n verkon reunalla. Palvelun raportointi kertoo yleisellä tasolla DNA:han ja DNA:n loppuasiakkaisiin kohdistuneet hyökkäykset ja hyökkäyksiin liittyvät toimenpiteet niiden pienentämiseksi.
  • DDoS Protection Pro (customer): Suodattaa hyökkäysliikennettä volymetristä suodatusta kattavammin palvelun sisältävällä pesurilla. Palvelulla voidaan suojata asiakkaan internetiin avatut palvelimet käyttötarkoituksen (protokolla) perusteella. Palvelu täydentää DNA:n internet-palvelua tai transit-palvelua palveluntarjoajalle.
  • DDoS Protection Pro (end customer): Suodattaa hyökkäysliikennettä volymetristä suojausta kattavammin palvelun sisältävällä pesurilla. Palvelulla voidaan suojata asiakkaan internetiin avatut palvelimet käyttötarkoituksen (protokolla) perusteella. Sisältää palvelun Internet Access:ille, loppuasiakkaalle dedikoidulle internet-liittymälle sekä dedikoidun yhteyden ja kapasiteetin loppuasiakkaalle.
  • Kaikkiin DDoS-palvelun versioihin sisältyy hyökkäyksiin liittyvä raportointi.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko DDoS Protection palvelusta? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

Internetin ja verkkopalveluiden käytettävyyden suojaus

Keskitetty asiakastuki palvelunestohyökkäystilanteessa (DNA Service Desk)

Runkoverkon reunalla tapahtuvat hyökkäyksen havainnointi- ja heikennystoimenpiteet

Palvelun käyttöönotto ei edellytä erillisien laitteistojen asennuksia

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 96 % suomalaista, yli 250 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

IP Transit

IP Transit on operaattoreille ja palveluntarjoajille suunnattu korkealaatuinen ja luotettava Internet-yhteyspalvelu. Palvelu toimii DNA:n runkoverkossa, joka tarjoaa nopeat ja varmennetut yhteydet kaikkialle maailmaan, hyödyntäen uusinta teknologiaa ja käyttäen parhaita yhteistyökumppaneita.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.