IP VPN

Yhdistä toimipisteesi IP VPN –palvelulla

IP VPN yhdistää yrityksen toimipisteet yhtenäiseksi suljetuksi ja turvalliseksi verkoksi, joka mahdollistaa toimipisteiden väliset yhteydet sekä keskitetysti tarjotut palvelut. IP VPN-palvelu toteutetaan kiinteiden ja langattomien 4G- ja 5G IP-verkkojen kautta.

Laadukkaat ja luotettavat kiinteät ja langattomat tietoliikenneyhteydet perustuvat DNA:n moderniin IP/MPLS-runkoverkkoon Suomessa ja luotettavien kumppaniemme verkkoihin ulkomailla, kattavaan verkonvalvontaan sekä asiantuntevaan henkilöstöömme. Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset.

IP VPN pähkinänkuoressa

  • Turvallinen MPLS-yhteys (L3) yrityksen loppuasiakkaiden sijaintien väliselle verkkoliikenteelle
  • Access-tyypit: Ethernet, xDSL, wireless 4G ja 5G
  • Saatavilla olevat kapasiteetit 10Gbps asti
  • Päätelaitteen hallintamallit: Fully Managed, Hardware Managed and Unbundled
  • Useita kahdennus- ja varmennusvaihtoehtoja
  • Lisäpalveluita saatavilla monipuolisesti
  • Eri SLA-vaihtoehtoja

Yhteydenotto

Kiinnostuitko IP VPN:stä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

Turvallinen, skaalautuva ja suljettu asiakaskohtainen yritysverkkoratkaisu yksittäisistä toimipisteistä aina vaativiin ja suuriin verkkoratkaisuihin

Liitettävissä keskitettyihin nieluliittymiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopan merkittävissä kaupungeissa

Käytettävissä useita liityntätekniikoita (kiinteä, langaton)

Reaaliaikainen verkkotyökalu DNA:n kiinteiden ja langattomien palveluiden hinta- ja saatavuustietojen tarkistamiseen kaikkialla Suomessa

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 80 % suomalaista, yli 200 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

Ethernet VPN

Ethernet VPN tarjoaa Ethernet-yhteyden DNA:n luotettavan ja turvallisen IP/MPLS-runkoverkon kautta kahden tai useamman pisteen välille ympäri Suomea.

Interconnect

Interconnect (NNI)-palvelulla pystytään toteuttamaan nieluyhteenliitäntä DNA:n ja asiakkaan/kumppanin verkkojen välillä.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.