Verkkopalvelut

Verkkopalvelut sisältävät valikoiman Layer 2 ja Layer 3 -tason tuotteita erilaisiin tarkoituksiin turvaamaan ja skaalaamaan yhteystarpeita.

Verkkopalveluiden tarjoomasta on mahdollista valita Fully Managed ja Hardware Managed -palveluiden välillä, ja lisäksi on mahdollista liittyä DNA:n mobiiliverkkoon ainoastaan SIM-kortin avulla. Lisäpalveluiden avulla voit rakentaa sopivimman kokonaisuuden juuri sinun tarpeillesi. Verkkopalvelut ovat saatavilla sekä kiinteään että langattomaan verkkoon.

Ethernet VPN

Wholesale Ethernet VPN tarjoaa Ethernet-yhteyden DNA:n luotettavan ja turvallisen IP/MPLS-runkoverkon kautta kahden tai useamman pisteen välille ympäri Suomea.

IP VPN

Wholesale IP VPN yhdistää yrityksen toimipisteet yhtenäiseksi suljetuksi ja turvalliseksi verkoksi, joka mahdollistaa toimipisteiden väliset yhteydet sekä keskitetysti tarjotut palvelut. IP VPN-palvelu toteutetaan kiinteiden ja langattomien 4G- ja 5G IP-verkkojen kautta.

Internet Access

Wholesale Internet Access soveltuu toimistoverkkojen internetyhteyksien toteuttamiseen Suomessa ja ulkomailla sekä suuriin konesaleihin.

Broadband

Yksinkertaistettu, kustannustehokas ja helpon toimituksen internet-palvelu.

Wireless Access Component

Wholesale Wireless Access Component on yhteyskomponentti DNA:n mobiiliverkkoon Suomessa. Palvelun yhteyskomponenttina toimii ainoastaan SIM-kortti.

Interconnect

Wholesale Interconnect (NNI)-palvelulla pystytään toteuttamaan nieluyhteenliitäntä DNA:n ja asiakkaan/kumppanin verkkojen välillä.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.