Blogit

Ketterä valinta konttorille ja kotitoimistoon: yksinkertaistettu, kevyt ja kustannustehokas langaton laajakaista

Suomessa on maailman mittapuulla erittäin laadukas mobiiliverkko, ja suomalaiset käyttävätkin eniten mobiilidataa Euroopassa asukasta kohden. Nopea ja luotettava mobiiliverkko mahdollistaa myös yrityksille huippulaadukkaat langattomat palvelut.

Langattoman verkon merkitys tulee Suomessa kasvamaan entisestään, sillä kaikki operaattorit ovat purkamassa vanhaa kupariverkkoaan. DNA:kin luopuu kupariverkostaan Suomessa vuoteen 2025 mennessä. Yhteydet toteutetaan jatkossa pääosin kuituyhteyksien ja langattoman mobiiliverkon kautta.

DNA Wholesalen langattomat verkottamispalvelut laajenevat nyt entisestään, kun myös Wholesale Broadband tulee saataville langattomasti. Langaton yhteysvaihtoehto on ennestään tarjolla jo useisiin muihin wholesale-tuotteisiin, kuten Ethernet VPN, IP VPN, Internet Access ja Wireless Access Component.

Miten langaton Wholesale Broadband toimii? 

Wholesale Broadband on yksinkertaistettu, kevyt ja kustannustehokas internet-palvelu, joka sopii hyvin esimerkiksi pienille toimistoille ja työntekijöiden etäyhteyksiin kotitoimistoille. Se sopii myös hyvin vaikkapa SD-WAN-ratkaisun pohjalle tarvittavaksi yhteydeksi.  

Nopeusvaihtoehtoja langattomaan Wholesale Broadbandiin on tarjolla 1 Gbps saakka, ja tuotteen hinta määräytyy valitun nopeuden mukaan. Näin yhteyttä voidaan räätälöidä muuttuvien tarpeiden mukaan. Tiettyyn osoitteeseen tarjolla olevat yhteystekniikat ja niiden nopeus- ja hintatiedot voi tarkistaa helposti DNA:n reaaliaikaisesta verkkotyökalusta. 

Yhteys toteutetaan päätelaitteen avulla, jonka asennus on saatavilla osana palvelua. Asennusvaiheessa tarkistetaan myös, että antenni on oikein suunnattu parhaan kuuluvuuden ja käyttökokemuksen varmistamiseksi. Käyttöönotto on siis helppoa ja nopeaa. Langattoman Wholesale Broadbandin asennustapa on joustava eikä se vaadi antennin asentamista rakennuksen ulkoseinään. Siksi se soveltuu myös kohteisiin, joihin ulkoasennus ei syystä tai toisesta ole mahdollista.

Mikäli tarvetta on laajemmalle lisäpalveluvalikoimalle tai toimipisteitä on useita, voivat esimerkiksi Internet Access tai IP VPN olla tällöin paremmin sopivia ratkaisuja. Asiantuntevat myyjämme auttavat aina parhaan ratkaisun löytämisessä juuri sinulle. 

 

Lue lisää: Wholesale Broadband  

Avainsanat: