Blogit

Wholesale Broadbandiin on tarjolla lisäpalveluita, joten asiakkaat pääsevät nauttimaan nyt niin sanotusti laajennetusta laajakaistasta.

Enemmän valinnanvaraa yhteyksiin: Wholesale Broadbandiin nyt lisäominaisuuksia

Kustannustehokkaaseen ja yksinkertaiseen Wholesale Broadbandiin on saatavilla nyt lisäpalveluita, jotka lisäävät sen joustavuutta ja kattavuutta. Mitä uutta lisäpalvelut tuovat mukanaan?

DNA Wholesalen laaja palveluvalikoima kattaa niin kuitu- kuin kapasiteettituotteet aina laajakaistapalveluihin asti ja lähes kaikissa palveluissa käytössä on kiinteä yhteystekniikka sekä langattomia yhteysvaihtoehtoja. Muiden operaattoreiden ohella myös DNA luopuu kupariverkostaan Suomessa vuoteen 2025 mennessä. Yhteydet toteutetaan jatkossa pääosin kuituyhteyksien ja langattoman mobiiliverkon kautta, jolloin langattomien yhteyksien merkitys tulee kasvamaan kiinteiden tekniikoiden rinnalla.  

Nyt Wholesale Broadbandiin on tarjolla lisäpalveluita, eli asiakkaat pääsevät nauttimaan niin sanotusti laajennetusta laajakaistasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat pystyvät ostamaan laajakaistaan lisäominaisuuksia, joita ei aikaisemmin ole ollut tarjolla. 

Lisäpalvelut pitävät sisällään muun muassa langattoman varayhteyden, palvelutasot ja useampia vaihtoehtoja päätelaitemalleille. Wholesale Broadbandin lisäpalvelut mahdollistavat asiakkaille entistä enemmän paremmin istuvia ratkaisuja. Laajemmalla lisäpalveluvalikoimalla varustettu Internet Access puolestaan palvelee vaativimmissakin tarpeissa. 

Entistä enemmän joustavuutta ja monipuolisuutta 

”Tarkoituksemme on tarjota asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja. Wholesale Broadband on kustannustehokas ja yksinkertaistettu laajakaista, joka toimii erityisesti pienemmille toimistoille sekä työntekijöiden etätyöliittyminä. Se on yhä saatavilla edelleen nykyisessä, yksinkertaistetussa muodossaan – sen lisäpalveluvalikoima vain vahvistuu, joka mahdollistaa paremman soveltuvuuden muun muassa SD-WAN-ratkaisujen yhteysvaihtoehdoksi”, vakuuttavat DNA:n development manager Nea Wistbacka ja business development manager Jussi Snell

Wistbacka ja Snell kertovat myös, että uudet lisäpalvelut ovat syntyneet asiakkaiden toiveiden pohjalta. Näiden myötä myös vikasietoisuuteen on tulossa parannusta. Nyt kiinteällä tekniikalla oleva pääyhteys voi saada varmentavaksi yhteydeksi langattoman yhteyden ja tuotteistukseen tuodaan myös SLA-tasot, joita on saatavilla asiakkaan palvelukokonaisuudesta riippuen erilaisia.  

”Jos yhteysasiat mietityttävät, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä DNA:n Wholesale -tiimiin. Me tarjoamme monipuolisia palveluita ja joustavuutta, jonka lisäksi asiantunteva tiimimme pystyy kartoittamaan juuri sopivat palvelut asiakkaiden tarpeisiin”, Wistbacka ja Snell neuvovat.

 

Pohdituttavatko yhteydet? Wholesale-tiimi palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi! 

Avainsanat: