Apple iPhone 13 5G 128 Gt -arvonnan säännöt Oma DNA -mobiilisovelluksen yrityskäyttäjille

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10 (Läkkisepäntie 21, Helsinki ), 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole DNA Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä. Arvontaan osallistuvat kaikki ne yrittäjät, joilla on Oma DNA -mobiilisovellus ladattuna ja linkitettynä yrityksen Y-tunnukseen 31.1.2022 mennessä. Linkityksen on oltava voimassa arvontahetkellä 1.2.2022. ja sen voi tehdä vain yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.

Palkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken yksi (1 kpl) Apple iPhone 13 5G, 128 Gt, Keskiyö puhelin. Palkinnon arvo on 929,00 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta suoritetaan 1.2.2022. Emme julkaise voittajan tietoja julkisesti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti hänen Oma DNA -sovelluksen lataamisen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Mikäli arvonnan voittaja ei halua ottaa palkintoa vastaan, arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan osallistujien joukosta. 

Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.

Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja ja palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
 

Tutustu Oma DNA:han