Blogit

Nopeampi 400G:n siirtoyhteys tukee kasvavia tiedonsiirtotarpeita

Robotiikka, esineiden internet (Internet of Things eli IoT), koneoppiminen ja tekoäly ovat ottaneet viime vuodet suuria kehitysloikkia. Jotta kehitys voi jatkua ja yhä useammat toimialat voivat siitä hyötyä, myös tietoliikenneinfran on pystyttävä tukemaan lisääntyviä tarpeita. Tässä tiedonsiirtokapasiteetti on keskeinen komponentti.

DNA investoi jatkuvasti runkoverkkonsa kehitykseen. Pitkäjänteinen kehitystyö on nyt mahdollistanut wholesale-asiakkaille tarjolla oleviin aallonpituus-siirtoyhteyksiin uuden 400G:n nopeusluokan. Aallonpituus-siirtoyhteydet ovat kahden pisteen, kuten konesalien tai suurten toimipisteiden, välillä kulkevia yhteyksiä. Ne soveltuvat parhaiten sellaisille yrityksille ja organisaatioille, joilla on liikuteltavanaan erityisen suuria datamääriä.

Uusi nopeusluokka säästää kustannuksia ja parantaa yrityksenne palveluita  

Kapasiteettiluokan nousu 100G:sta 400G:aan on merkittävä uudistus. Suuria datamääriä käsitteleville yrityksille uusi 400G:n nopeusluokka on kustannustehokkaampi ratkaisu verrattuna esimerkiksi useamman 100G:n yhteyden käyttöön. Nopeuden kasvu parantaa verkon tehokkuutta ja kapasiteettia, mikä tukee yhä vaativampia käyttötarkoituksia. Se on siis optimaalinen vaihtoehto suuriin tiedonsiirtotarpeisiin. 

Uusi nopeusluokka parantaa asiakkaille tarjottavien palveluiden laatua, sillä 400G:n nopeuden ansiosta yrityksenne voi palvella yhä useampia asiakkaita samanaikaisesti sekä kehittää täysin uusia palveluita. Vaikka 400G:n siirtoyhteys on nopeampi, se on suunniteltu myös energiatehokkaammaksi per siirretty datayksikkö vanhempiin teknologioihin verrattuna.

Uusi entistäkin nopeampi aallonpituus-siirtoyhteys on saatavilla DNA:n omassa verkossa suurimmissa asutuskeskuksissa sijaitsevien osoitteiden välille kattavasti eri puolilla Suomea. Telenorin verkon kautta yhteydet toimivat sujuvasti myös muualle Pohjoismaihin. Jotta yrityksesi on valmiina kasvaviin tiedonsiirron tarpeisiin, kannattaa siirtyä nopeampaan yhteyteen hyvissä ajoin.

 

Liikutellaanko yrityksessänne suuria datamääriä ja suuremmalle tiedonsiirtokapasiteetille olisi tarvetta? Lue lisää aallonpituus-siirtoyhteydestä. 

Avainsanat: