Webinaari: Suoraa puhetta hybridityöstä – johtamisen haasteista yhteisiin pelisääntöihin

12.9.2023

Suoraa puhetta hybridityöstä – johtamisen haasteista yhteisiin pelisääntöihin

Hybridityö on jäänyt pysyväksi osaksi työelämää. Organisaatioille on muodostunut kirjavia tapoja mahdollistaa työn tekeminen eri sijainneista – toiset määrittelevät tarkasti, milloin toimistolla on oltava, ja toiset antavat työntekijöilleen vapauden valita, mistä työtään tekee. Mahdollisuus hybridityöhön ei ole enää kilpailuetu rekrytoinneissa, vaan työnhakijoiden lähtökohtainen oletus.

Hybridityö mahdollistaa arjen ja työn sovittamisen joustavammin, mutta samalla työntekijät, esihenkilöt ja organisaatiot tarvitsevat yhteisiä käytäntöjä ja pelisääntöjä. Hybridityö haastaa myös johtamista, sillä virtuaaliympäristössä vanhan maailman opeilla ei enää pärjää.

Pohdimme webinaarissa, kuinka yhteisöllisyyttä luodaan virtuaalisesti, miten hybridityön haasteisiin voi vastata ja mitä edellytyksiä hybridityö vaatii onnistuakseen. Kuulet myös millaisia oppeja DNA:lla on saatu hybridityöstä jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella.

Webinaari antaa vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Hybridityö 2023: Mitä uutta hybridityön tutkimustulokset kertovat?
  • Mitä haasteita hybridityöhön ja sen johtamiseen liittyy?
  • Miten yhteisöllisyyttä voidaan vahvistaa virtuaalisesti?
  • Mikä merkitys yhteisöllisyydellä ja kasvokkaisilla kohtaamisilla on hybridiympäristössä?
  • Millaiset työvälineet ja yhteydet mahdollistavat sujuvan hybridityön?
  • Miksi tietoturva on jopa tärkeämpää etä- kuin lähityössä?

Hybridityön asiantuntijoina webinaarissa toimivat Workday Designersin työpäivämuotoilija Aku Varamäki ja DNA:n viestintäratkaisujen osastopäällikkö Marjo-Riitta Mustonen. Webinaarin juontaa myös itse hybridityöstä kokemusta kartuttanut Peter Nyman.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman webinaaritallenteen sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.