Digitaidot kuuluvat kaikille

Pysy ajan tasalla ja osallistu DNA:n digitalkoisiin.

Digitalkoiden avulla kohti digitaalista yhdenvertaisuutta

Me DNA:lla uskomme, että digitaidot pitävät suomalaiset kiinni jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kehittyvän teknologian tulee olla mutkatonta, se on kaikkien oikeus.

Haluamme, että jokainen meistä ymmärtää digitaalisen maailman perusteet eikä kukaan jää kehityksen jalkoihin. Tavoitteenamme on täysi digitaalinen yhdenvertaisuus yrittäjille Suomessa vuoteen 2025 mennessä. Siksi kutsumme kaikki yrittäjät yhteisiin digitalkoisiin.

Osana talkoita tarjoamme maksuttoman Yrittäjän digiakatemian, josta ammentaa tietoa ja taitoa uuden aikakauden menestystä varten.

Yrittäjä, tule mukaan digitalkoisiin ja tehdään meistä kaikista digitaitavia!

Yrittäjä, päivitä digitaitosi nyt!

Pidä taitosi ajan tasalla ja opiskele maksuttomassa Yrittäjän digiakatemiassa.
 

Aloita opiskelu

Yrittäjän digiakatemia vauhdittaa prototyyppikehitystä Tampereella

Digitaidot nousevat arvoonsa, kun pieni yritys pyörittää päivittäisiä toimintojaan kotikonttorilta käsin. Tamperelainen Jaana Palonen kerrytti osaamistaan ilmaisen verkkokurssin avulla.


Lue lisää

Hyvistä digitaidoista on yrittäjälle hyötyä nyt enemmän kuin koskaan

Digitalisaatio koskettaa lähes jokaisen yrittäjän liiketoimintaa edes jollain tavalla. Työtä tehdään nykyään ajasta ja paikasta riippumatta. Kulunut vuosi on korostanut digitaitojen tärkeyttä entisestään.
 

Lue lisää

Digitaalinen yhdenvertaisuustutkimus 2021

Yritykset ovat pandemian myötä ottaneet käyttöönsä uusia digitaalisia palveluita, ja tietoisuus digitaalisuuden merkityksestä on kasvanut. Tämä näkyy DNA:n toteuttaman kyselytutkimuksen vastaajien kiinnostuksessa oppia lisää erilaisista digikanavista (39 %). Etenkin alle 35-vuotiaat yrittäjät kertovat palveluiden digitalisoinnin tuoneen heille lisää asiakkaita tai myyntiä (64 %).  
 

Tutustu tutkimukseen

Digitalisoituva yhteiskunta

Nopeasti digitalisoituvassa maailmassa on tärkeää pitää huolta siitä, että kaikilla on mahdollisuus olla mukana muutoksessa. Puhe- ja datayhteyksistä on tullut ihmisille ja yhteiskunnalle välttämättömiä: ilman toimivia yhteyksiä on vaikea pärjätä. Kaikilla suomalaisilla ei ole tarvittavia laitteita tai osaamista digitaalisessa yhteiskunnassa pärjäämiseksi. Siksi DNA haluaa omalta osaltaan edistää digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa.
 

Lue lisää