Wireless Access Component

Tehokasta datansiirtoa Wireless Access yhteyskomponentin avulla

Wireless Access Component on yhteyskomponentti DNA:n mobiiliverkkoon Suomessa. Palvelun yhteyskomponenttina toimii ainoastaan SIM-kortti.

Wireless Access Component toimii 4G- ja 5G-verkoissa, joten se käyttää DNA:n mobiiliverkon tehokkaimpia datansiirtopalveluita. Palvelu sisältää ainakin yhden asiakaskohtaisen APN:n, joka mahdollistaa turvallisen ja eriytetyn liikenteen asiakkaan Interconnectiin (NNI). Palvelu sopii erityisesti tukku- ja operaattoriasiakkaille, joilla ei ole omaa mobiiliverkkoa Suomessa ja etsivät kustannustehokasta tapaa rakentaa yritysdatapalveluita loppuasiakkailleen.

Wireless Access Component pähkinänkuoressa

  • Rajaton data kiinteällä hinnalla
  • Palvelu on saatavilla seuraavilla siirtonopeuksilla: 2M, 10M, 50M, 100M ja Fullrate
  • SIM-kortti yhdellä tai useammalla asiakaskohtaisella APN:lla– ei sisällä lisälaitteistoa
  • Palvelu sisältää oletusarvoisesti yhden (1) asiakaskohtaisen APN:n, joka mahdollistaa turvallisen ja eriytetyn liikenteen asiakkaan Interconnectiin (NNI)
  • Palvelu käyttää DNA:n 5G ja 4G verkkoja

Yhteydenotto

Kiinnostuitko Wireless Access Component palvelusta? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

SIM-kortti toimii ainoana yhteyskomponenttina – ei lisälaitteistoa

Korkealaatuinen 4G ja 5G mobiiliverkko mahdollistaa nopeat ja vaivattomat yhteydet

Hinnoittelu perustuu valittuun maksiminopeuteen – kiinteä kuukausihinta

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 96 % suomalaista, yli 250 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

Ethernet VPN

Ethernet VPN tarjoaa Ethernet-yhteyden DNA:n luotettavan ja turvallisen IP/MPLS-runkoverkon kautta kahden tai useamman pisteen välille ympäri Suomea.

IP VPN

IP VPN yhdistää yrityksen toimipisteet yhtenäiseksi suljetuksi ja turvalliseksi verkoksi, joka mahdollistaa toimipisteiden väliset yhteydet sekä keskitetysti tarjotut palvelut. IP VPN-palvelu toteutetaan kiinteiden ja langattomien 4G- ja 5G IP-verkkojen kautta.

Broadband

Yksinkertaistettu, kustannustehokas ja helpon toimituksen internet-palvelu. Broadband on kustannustehokas vaihtoehto, joka sopii laajakaistaksi pienille toimistoille ja työntekijöiden etäyhteyksiin kotitoimistoille.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.