DNA on jälleen kesällä 2017 SuomiAreenan pääyhteistyökumppani

DNA toi huippuartistit SuomiAreenalle ja televisiokatsojille kautta maan 

DNA osallistui jälleen yhteistyökumppanina kesän suurimpaan yleisölle avoimeen keskustelutapahtumaan SuomiAreenaan 10.–14. heinäkuuta 2017 toimittaen tilaisuuteen kattavat tietoliikenneyhteydet. DNA järjesti tämän kesän tapahtumassa näyttävän kesäkonsertin.

Keskiviikkona 12. heinäkuuta järjestetyssä konsertissa olivat esiintyjinä kotimaiset huippuartistit Saara Aalto, Irina ja Mikko Kuustonen. Tilaisuuden juonsivat koomikko Jaakko Saariluoma ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck. Tilaisuuden taltiointi esitettiin MTV-kanavalla lauantaina 15. heinäkuuta klo 20.  Katso tilaisuuden tallenne (kesto n. 55 minuuttia).

Lisäksi DNA toteuttaa aiempien vuosien tapaan SuomiAreenalle oman televisiokanavan, SuomiAreenaTV:n.

Katso artistien videotervehdykset:

Saara Aalto SuomiAreenalla
Mikko Kuustonen SuomiAreenalla
Irina SuomiAreenalla
Ameriikan Jaakko SuomiAreenalla
Vilhelmiina Wahlbeck

Saako olla innoissaan? – talk show digiajan työelämästä

Keskiviikon kesäkonsertin lisäksi DNA järjesti torstaina 13. heinäkuuta Kristiina Komulaisen ja Ivan Puopolon johdolla mielenkiintoisen yleisötapahtuman otsikolla "Saako olla innoissaan? – Talk show digiajan työelämästä". Tilaisuudessa oli hersyvää keskustelua työelämän uusista taidoista, luovuudesta, robottityövoimasta ja siitä, millaisessa työssä ihminen on paras vaihtoehto tulevaisuuden työelämässä.

Mukana innostumassa:

  • Woltin toimitusjohtaja ja startup-skenen tulkki Miki Kuusi
  • Työelämän toisinajattelija Leena Mörttinen Perheyritysten liitosta 
  • Joukkoliikenteen mullistaja Pekka Möttö Tuup Oy:stä
  • Uuden työn puolestapuhuja Paula Miettinen DNA:lta 

 

Kristiina Komulainen
Ivan Puopolo SuomiAreenalla

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Vuonna 2016 tapahtuman yli 170 tilaisuuteen osallistui yhteensä 63 000 kävijää. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia.

SuomiAreenan parhaat palat katsottavissa televisiosta

SuomiAreenaTV löytyy DNA:n kaapeliverkossa kanavapaikalta 265 ja Digitan antenniverkossa paikalta 29. Näissä verkoissa kanavapaikka on näkyvissä viikosta 23 alkaen ja varsinainen lähetys käynnistyy 10.7.  Lisäksi SuomiAreenaTV-kanava tulee katsottavaksi DNA TV -palveluun, josta sen löytää suorien lähetysten kanavalistauksesta. DNA TV -palvelu on saatavilla niin puhelimeen, tablettiin kuin televisioon.