Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10 (Läkkisepäntie 21, Helsinki ), 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6.

Arvonnassa ovat mukana kaikki ne henkilöt, jotka ovat suorittaneet Yrittäjän digiakatemian (yrittajandigiakatemia.dna.fi) kaikki 4 kurssia hyväksytysti arvontapäivään mennessä. Osallistumisoikeutta ei ole DNA Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Palkintona arvotaan 3 kappaletta Nuraphone langattomia kuulokkeita. Yhden palkinnon arvo on n. 399 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta järjestetään kolmena erillisenä päivänä, 8.10.2019, 5.11.2019, ja 17.12.2019. Kunkin arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti lähettämällä sähköpostia rekisteröintivaiheessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan jälkeen viiden arkipäivän sisällä, hän menettää oikeuden palkintoon ja arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan. Sama henkilö voi voittaa tässä arvonnassa vain kerran.

Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjille oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Mikäli arvonnan voittaja ei halua ottaa palkintoa vastaan, arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan.

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. 

Rekisteröidy verkkokurssille ja aloita opiskelu nyt!

Rekisteröidy kurssille tästä 

 

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään.