Jätä yhteydenottopyyntö

Haluamme tehdä yrityksesi arjesta sujuvampaa, jotta sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen

Monipuoliset tietoliikenne- ja viestintäratkaisumme mahdollistavat nopeamman, tehokkaamman ja mutkattomamman työn toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta – kasvuvaiheet huomioiden.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous. Katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.

Tyytyväiset asiakkaat

DNA haluaa asiakkaidensa olevan Suomen tyytyväisimpiä. Asiantuntevan asiakaspalvelun taustalla on tyytyväisiä työntekijöitä, tinkimätöntä ammattitaitoa, laadukkaita palveluita ja mutkatonta toimintaa.

Laadukkaat palvelut

DNA tarjoaa laadukkaat yhteydet niin liikkuvaan työhön kuin kiinteän verkon yli tapahtuvaan työskentelyyn. Tietoturvalliset tietoliikenne- ja viestintäpalvelut tukevat yritysasiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä joustavasti ja mukautuvasti.

Kattavat verkot

DNA:n oma yli 37000 kilometrin mittainen kuituverkko luo vahvan perustan kaikille verkkopalveluille. Luotettava kiinteä verkko, yli 99% suomalaisista kattava 4G-verkko sekä nopeasti laajeneva 5G-verkko takaavat, että yritysasiakkailla ympäri maan on mahdollisuus tehdä työtään nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Kattavat verkko- ja tietoturvapalvelut ovat entistä kriittisempiä myös pienemmissä yrityksissä. DNA:n luotettavilla yhteyksillä ja monipuolisilla palveluilla liiketoimintasi pyörii sujuvasti ja turvallisesti. Kun yrityksesi kasvaa tai valitsee uuden suunnan, myös palvelut kasvavat ja muuttuvat yrityksesi kanssa.