VIESTINTÄ

Laadukas asiointikokemus tehokkaalla asiakaspalveluratkaisulla

DNA:n asiakaspalveluratkaisut mahdollistavat laadukkaan asiointikokemuksen ja tehokkaan asiakaskontaktien hallinnan. Luotettava palvelumalli takaa kriittisen liiketoiminnan jatkuvuuden.

Asiakaskäyttäytymisen digitalisoituminen on muuttanut asiakaspalvelun roolia. Asiakkaat hoitavat rutiinitehtäviä yhä enemmän itsepalveluna, minkä tueksi he odottavat yhtenäistä palvelua haluamassaan palvelukanavassa. Yhä keskeisemmässä roolissa asiakaspalvelussa ovat asiakastiedot, jotka mahdollistavat kohdennetun palvelun ja lisämyynnin.

DNA:n asiakaspalveluratkaisut sopivat erilaisiin asiakastarpeisiin.

Puhekanavia käyttäville asiakkaille löytyy kustannustehokas DNA Vaihdepalvelu -ratkaisu puhekontaktien tehokkaaseen hoitoon. Asiakaspalvelijat voivat työskennellä mobiililaitteilla tai tarvittaessa puhelinlaitteilla. Saapuvien puheluiden (inbound) lisäksi samalla ratkaisulla voi hoitaa järjestelmällisesti takaisinsoitot (callback) ja ulossoittokampanjat (outbound).
Järjestelmä sisältää keskeiset asiakaspalvelutoiminnallisuudet, kuten tiedotteet, valikkopalvelun (IVR), vastausryhmät, seurantakoodit, asiakastietokannan ja tallennuksen. Esimiehet saavat käyttöönsä reaaliaikanäytön asiakaspalvelun tilanteesta. Sama ratkaisu soveltuu asiakaspalvelun ja välittäjien käyttöön.

Monikanavaiseen asiakaspalveluun sopii parhaiten edistynyt omnichannel-asiakaspalvelujärjestelmä. Sen avulla asiakkaat saavat yhtenäisen palvelukokemuksen valitsemassaan kanavassa. Asiakaspalvelijat hallitsevat asiakaskontaktejaan kaikista kanavista yhdellä ratkaisulla ja voivat hallita eri kanavia rinnakkain (blending):

  • sisään tulevat puhelut (inbound)
  • ulossoitto (outbound)
  • takaisinsoitto
  • sähköposti
  • web chat
  • web-lomake
  • faksi
  • tekstiviesti (SMS)
  • sosiaalinen media

Omnichannel-asiakaspalvelujärjestelmä tunnistaa asiakkaan automaattisesti CRM-integraation tai palveluun sisältyvän kontaktitietokannan avulla. Valikko- (IVR) ja jono-ohjaustoiminnallisuudet (ACD), vakiovastaukset, seurantakoodit, tallennus ja monipuoliset reititystoiminnallisuudet kuuluvat vakio-ominaisuuksiin. Chat-kanavaa voi tarvittaessa tehostaa joko ottamalla käyttöön ruudunjaon tai chatbot-integraation. Asiakaspalvelijat voivat käyttää selainpohjaista käyttöliittymää (ei vaadi työasema-asennuksia), työasemasovellusta tai mobiilia.
Tiimien vetäjille ja pääkäyttäjille on käytössä monipuoliset hallintatyökalut toiminnan reaaliaikaiseen monitorointiin, historiaraportointiin, tallenteisiin sekä palvelun hallintaan.

Monikanavainen asiakaspalveluratkaisu perustuu Genesyksen PureCloud-palveluun. Helppokäyttöinen, EU-alueella tuotettu pilvipalvelu varmistaa luotettavat ja jatkuvasti päivittyvät palvelut liiketoimintasi tueksi. Helposti käyttöönotettava ja modulaarisesti laajennettava pilvipalvelu soveltuu sekä pienempien monikanavaista palvelua tarjoavien asiakaspalveluyksiköiden käyttöön että suurempien, vaativien contact centereiden käyttöön.

 

Asiakashyödyt

Sujuva asiointikokemus asiakkaan valitsemassa kanavassa.

Tehokas asiakaskontaktien hoito puhekanavassa tai monikanavaisesti.

Liiketoiminnan jatkuvuus toimintavarmalla palvelualustalla ja helpolla palvelumallilla.

Täydentävät tuotteet

Vaihdepalvelu vaihteenhoitajien työkaluksi sekä työntekijöille mobiililiittymien hallintaan.

IP-vaihdeliittymä välittää asiakaspalvelun puheliikenteen yleiseen puhelinverkkoon tietoturvallisesti ja häiriöttömästi.

Viestinnän uusi muoto - lue lisää

Laadi uuden työn pelisäännöt omalle työpaikallesi

Näin tietotyöläisen arjesta saadaan melkein juhlaa, lue vinkkimme!

Miksi valita DNA kumppaniksi

DNA on uuden työn edelläkävijä. Lue miksi meidät kannattaa valita kumppaniksi.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.