VERKOT JA YHTEYDET

Toimipisteen verkottamispalvelut LAN/WLAN

DNA:n lähiverkko yhdistää toimipisteen käyttäjät sisäverkkoon ja internetiin sujuvasti kiinteällä tai langattomalla yhteydellä.

DNA:n Lähiverkkopalveluissa yhdistyvät kiinteän ja langattoman lähiverkon, palomuurin tai etäkäyttöratkaisun hallinta, valvonta ja ylläpitopalvelut yhtenäisenä hallinnointipalveluna. Palvelu toteutetaan kiinteän verkon LAN-ratkaisuna (Local Area Network) tai langattomana WLAN-ratkaisuna (Wireless Local Area Network). Tukiasemat ja asetukset suunnitellaan asiakkaiden käyttötarpeiden mukaan varmistamaan optimaalinen kapasiteetti tukemaan mutkatonta työntekoa. Palvelu skaalautuu pienistä muutaman verkkolaitteiston hallittavasta ympäristöstä erittäin suuriin ja vaativiin asiakasverkkoympäristöihin.

Palvelussa toimittaja hallinnoi, valvoo ja ylläpitää asiakkaan verkkoympäristöä ympärivuorokautisesti ja reagoi vikatilanteisiin palvelutasosopimuksen mukaisesti. Palvelu toimitetaan asiakkaalle joko kokonaan uutena palveluna tai olemassa olevan ympäristön haltuunottona.

Uuden palvelun toimituksessa DNA suunnittelee ja toimittaa asiakkaalle käyttöön uuden, asiakkaan kanssa sovitun verkkoympäristön. Sisäkuuluvuuden kartoitus auttaa suunnittelemaan lähiverkon kattavuus ja kapasiteetti liiketoiminnan tarpeiden mukaan. DNA voi myös ottaa valvontaan ja ylläpitoon asiakkaan nykyisen lähiverkko-, palomuuri- tai etäkäyttöympäristön. Verkkoympäristön siirto DNA:n ylläpitoon ja hallintaan tehdään hallitusti parhaita käytäntöjä hyväksikäyttäen.

 

Asiakashyödyt

Luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet toimipisteistä yrityksen palveluihin.

Sujuvaa työntekoa kattavalla lähiverkkopeitolla.

Helppo ylläpito ja muutosten hallinta DNA:n kattavalla hallinnointipalvelulla.

Täydentävät tuotteet

Palomuuri suojaa tehokkaasti lähiverkon, sovellukset ja työasemat verkon uhilta ja antaa mahdollisuuden verkon sisällön sekä kapasiteetin valvontaan ja hallintaan.

Yritysverkko yhdistää toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Internet-yhteydet suoraan paikallisista toimipisteistä.

Pääsynhallinta rajaa pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin asianmukaisille käyttäjä- ja laiteryhmille sekä toteuttamaan vierailijaverkkopalvelut.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.