Verkko² – Kaksin verroin luotettavuutta, tietoturvaa ja sujuvuutta


DNA Business ja TDC ovat yhtä. Sulautumisen jälkeen yhtiöistä muodostuu yksi yhtenäinen ja vahva tietoliikenne-, palvelinkeskus- ja tietoturvapalveluiden tarjoaja. Siksi voimme tarjota entistäkin laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme.

Palvelumme laadusta kertovat tyytyväiset yritysasiakkaamme. DNA Business sijoittui asiakastyytyväisyyttä mittaavassa EPSI Rating -tutkimuksessa kärkeen keskeisissä yritysasiakkaiden sarjoissa. Asiakastyytyväisyytemme oli operaattoreista korkein mobiililaajakaistan palveluissa, mobiilipuheessa sekä TDC:n kautta myös kiinteän datan palveluissa.

Nopeiden ja luotettavien verkkoyhteyksien tarve kasvaa jatkuvasti

Toimintamme ja hyvän asiakaskokemuksemme ytimessä ovat oma, kattava ja moderni kiinteä verkkomme sekä huippunopea mobiiliverkkomme. Nykyaikainen, kasvavat tarpeet huomioon ottava verkkoinfrastruktuurimme mahdollistaa kapasiteetin ja nopeuksien nostamisen perinteistä verkonrakennusta nopeammin ja tehokkaammin. 4G LTE -verkkomme kattaa jo lähes 80 prosenttia Suomesta ja 3G-verkkomme yli 5 miljoonaa suomalaista.

Yhteistyö TDC Nordicin kanssa vahvistaa palvelutarjontaamme erityisesti Pohjoismaissa toimiville asiakkaillemme. Kattavan ja luotettavan kumppaniverkostomme kautta voimme taata palvelumme laadun myös kansainvälisesti.