YKSI VAHVA DNA.

Uudistunut DNA Business inspiroituu digitalisaatiosta ja asiakkaan liiketoiminnan uusista mahdollisuuksista.

Uuden työn mahdollistaja

DNA on uuden työn edelläkävijä, joka uudistaa toimintatapojaan jatkuvasti. DNA inspiroituu digitalisaation monista mahdollisuuksista ja haluaa toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Asiantunteva palvelu rakentuu aidosta kiinnostuksesta asiakkaan liiketoimintaa kohtaan, hyvästä palveluasenteesta ja tinkimättömästä ammattitaidosta.  DNA on ketterä mahdollistaja, joka toteuttaa joustavia, asiakkaiden tarpeita vastaavia ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.

Kaikessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa näkyy merkityksellisyys, avoimuus ja ennakkoluuloton asiakaskeskeisyys.

 

Uudistunut DNA

DNA:n brändiä ja visuaalista ilmettä uudistetaan tukemaan laajentuneen liiketoiminnan kasvua. Samassa yhteydessä erilliset DNA Kauppa, DNA Welho ja DNA Business -brändit tulevat osaksi yhteistä uudistunutta DNA-brändiä.

DNA on tullut suomalaisille tutuksi erityisesti kuluttajien matkaviestinoperaattorina. Yhtiö on kuitenkin kehittynyt viimeisten vuosien aikana monipuoliseksi tietoliikennepalveluiden tarjoajaksi. DNA on Suomen ylivoimaisesti suurin kaapelitelevisio-operaattori ja sillä on myös valtakunnallinen teräväpiirtoon panostava antennitelevisioverkko. Tämän lisäksi DNA on kasvanut merkittäväksi yrityspalveluiden tarjoajaksi ja viimekeväisen TDC-yrityskaupan myötä yritysliiketoiminta vahvistui entisestään.

Lue lisää uudistuksesta