DNA Matkadata säästää ulkomailla


DNA Matkadata ulkomailla -lisäpalvelu on DNA:n matkapuhelinliittymien lisäpalvelu yritysasiakkaille. Palvelu mahdollistaa internetin käytön ulkomailla edullisilla, kiinteähintaisilla tiedonsiirtopaketeilla. DNA Matkadatapaketteja voi tilata EU- ja ETA -alueella. DNA Matkadatan paketoitu tiedonsiirto on vaihtoehto normaalille, käytettyyn tiedonsiirtomäärään perustuvalle laskutukselle. Matkadatapakettien avulla käyttäjä voi valvoa tiedonsiirron kulutusta ja hintaa. 

Matkadatapaketin voi valita sopivan koon ja voimassaoloajan. Päiväpaketit ovat voimassa vuorokauden ja niitä on saatavana neljää eri tiedonsiirtokokoa. Matkapaketit ovat voimassa 14 vuorokautta ja niitä on kolmea eri tiedonsiirtokokoa.

DNA Matkapaketin tilaaminen

Matkadatapaketin tilaaminen ulkomailla käy helposti tekstiviestillä. Esimerkiksi Päiväpaketti S tilataan lähettämällä SMS-tilauskoodi PAIVADATAS TILAA numeroon 14000. Paketin tilauksesta saa vahvistusviestin sekä paketin kulumisesta (esim. 70 %) ja käyttöajan loppumisesta saa viestin. Paketin voimassaoloaika alkaa tilaushetkestä. 

Palvelun voivat tilata ne yrityskäyttäjät, joilla on oikeus tilata matkadatapaketteja tai muita maksullisia lisäpalveluita. Yrityksen yhteyshenkilö voi tilata käyttöoikeuksia yritysasiakaspalvelusta yritysasiakaspalvelu@dna.fi. (DNA Matkadata ei ole saatavilla kuluttajaliittymiin.)

Matkadatapaketin tilaus ja kytkentä tapahtuu normaalihintaisella tekstiviestillä. Paketit ovat käytettävissä vain EU- ja EEA- maissa. Tiedonsiirto jatkuu normaalilla megatavupohjaisella hinnalla kun DNA Matkadatapaketti on käytetty kokonaan tai sen käyttöaika on päättynyt.

Matkadatapaketit ovat tarkoitettu etätyöyhteyksiin, internet-sivujen selailuun sekä sähköpostien lukemiseen - ei runsaasti dataa käyttäviin palveluihin kuten elokuvien lataamiseen, televisio-ohjelmien katseluun tai P2P-tiedostojen lataamiseen. 

EU/ETA maat

DNA Matkadata on tilattavissa seuraavissa maissa: Belgia, Bulgaria, Espanja, Hollanti, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.

Euroopan unionin verkkovierailuasetukseen perustuen DNA:n matkapuhelinliittymiin on kytketty ulkomaan tiedonsiirtokäytön saldoraja (oletuksena 60 €). Matkadatan käytöllä ei ole vaikutusta saldorajaan.

DNA Matkadata ulkomailla päiväpaketit

  Päiväpaketti S Päiväpaketti M Päiväpaketti L
Paketin koko 80 Mt 180 Mt 400 Mt
Paketin hinta 3,22 € 5,64 € 8,06 €
SMS-tilauskoodi PAIVADATAS TILAA PAIVADATAM TILAA PAIVADATAL TILAA
Valinnaiset lisäominaisuudet
(optiot)
     
Päiväpaketin lisätilaus x x x
Päiväpaketin muuttaminen isompaan pakettiin x x  
Päiväpaketin muuttaminen matkapaketiksi x x x

DNA Matkadata ulkomailla matkapaketit

  Matkapaketti XS Matkapaketti S Matkapaketti M Matkapaketti L
Paketin koko 200 Mt 400 Mt 800 Mt 1400 Mt
Paketin hinta 8,06 € 12,09 € 20,15 € 32,25 €
SMS-tilauskoodi MATKADATAXS TILAA MATKADATAS TILAA MATKADATAM TILAA MATKADATAL TILAA


Jos tiedonsiirtoa ei tapahdu paketin voimassaoloaikana, pakettia ei laskuteta. Käyttämättä jäänyttä tiedonsiirtoa ei hyvitetä tai siirretä uuteen pakettiin.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30