DNA Maksupääte

DNA Maksupääte - helppoa, nopeaa ja turvallista maksamista

DNA Maksupäätepalvelu sisältää kaiken tarvitsemasi: valitsemasi maksupäätteen, tarvittavat ohjelmistot ja niiden ylläpidon, välityspalvelun, raportoinnin, vaihtolaitepalvelun sekä reitityksen eri korttitilittäjille. Palvelun avulla korttimaksut sujuvat nopeasti ja turvallisesti niin magneettijuova-, siru- kuin lähimaksukorteillakin. DNA Maksupäätettä voit käyttää minkä tahansa pankin asiakkaana.

Kiinnostuitko?

Valitse tarpeesi mukaan joko kiinteä tai kannettava maksupääte

Kiinteä Ethernet maksupääte


Kiinteä Ethernet maksupääte sopii erinomaisesti myyntipisteisiin, joissa kauppaa tehdään kiinteällä tiskillä. Laite nopeuttaa asiakaspalvelua ja maksamista monin tavoin: lähilukijalla korttitapahtuma kestää noin 1-2 sekuntia, tehokkuutta parantaa tuplaprosessori, laajakaistayhteys ja Nets Finlandin nopea varmennuskyselyiden välityspalvelu.

Kannettava Bluetooth maksupääte


Kannettava Bluetooth maksupääte on oikea valinta yrityksiin, joissa maksupäätettä on tarvetta liikutella – kuten ravintoloihin, kahviloihin tai vaikka messuille. Laite sopii yritykselle, jolla on käytössään laajakaistayhteys, mutta tarvetta kannettavalle päätteelle. Bluetooth-yhteyden langaton kantosäde on jopa 100 m latauspohjasta ja yhteen latauspohjaan voi kytkeä jopa 7 maksupäätettä.

Kannettava 3G-maksupääte


Kannettava 3G-maksupääte toimii nimensä mukaisesti 3G-yhteydellä ja sillä voi maksaa joustavasti missä ja miten vain. Se sopii erityisesti paikkoihin, joihin laajakaistayhteyttä ei ole saatavilla, kuten väliaikaisiin myyntipisteisiin tai liikkuvaan myyntiin.

DNA Maksupääte on turvallinen valinta


DNA Maksupäätepalvelu täyttää korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Kaikki liikenne maksupäätteen, varmennuspalvelun ja varmentajan välillä ovat tietoturvallista ja salattua liikennettä.

Täydennä palvelu tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla ja huippunopealla yhteydellä!

Nopeat tietoliikenneyhteydet tekevät maksamisesta sujuvaa!


Valitse itsellesi sopiva mobiili tai kiinteä datayhteys DNA:n kattavasta liittymävaikoimasta!

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30