Oikeilla tietoliikenneyhteyksillä, yritysverkkoratkaisuilla ja liittymillä tehoa työhön

Rakennamme asiakkaan verkkoratkaisun valtakunnallisesti kattavan kiinteän ja mobiilin verkkomme palveluista tuoden myös mahdolliset asiakkaan hyödyntämät muut koti- ja ulkomaan verkkojen rajapinnat saumattomasti osaksi asiakasverkkoa. Uudenlaisen älykkyyden yhteys- ja verkkoratkaisuihin tuo verkkojen päälle rakentuva kerros lisäarvopalveluja, esimerkiksi hallitun WLAN-toiminnallisuuden toteuttaminen palveluna monen toimittajan ympäristöön tai verkkokapasiteetin hallinta protokolliin perustuvalla liikenteen priorisoinnilla. Päätelaiteriippumattomasti toimivat palvelumme, kehittyneet mobiiliverkkojen nopeudet ja verkon kattavuus mahdollistavat tehokkaat työvälineet myös kotoa ja tien päältä käsin.

Periaatteenamme on tuottaa yrityksen tarpeiden mukaiset ratkaisut valmiina palveluna. Yrityksen toiminnan muuttuessa, keskitetysti hallitut palvelut skaalautuvat saumattomasti ja mahdollistavat optimaalisen verkkokapasiteetin ja palveluiden muokkaamisen. Kattavien tietoliikenne-, tietoturva-, palvelinkeskus- ja monitorointipalveluiden tarjoajana voimme toteuttaa tarvittaessa koko asiakasverkon päästä päähän hallittuna ratkaisuna.

Puheen, viestien ja datan välittämiseen tarjoamme viimeisintä tekniikkaa käyttäviä liittymiä ja runkoverkkoja. Mobiilidataverkojen nopeudet ja viiveettömyys ovat parantuneet jatkuvasti mikä tarkoittaa sujuvan etätyön tekemisen samalla käyttökokemuksella kuin toimistollakin.

Digitalisaatio vaatii verkoilta uusia kyvykkyyksiä 

Lataa maksuton opas ja lue DNA:n näkemys nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30