DNA Toimistoviestintä Google

Kaikki pikaviesteistä videoneuvotteluun kätevästi pilvestä

DNA Toimistoviestintä Google tarjoaa laajan sovelluskokonaisuuden, joka sisältää sähköposti-, kalenteri- ja pikaviestintätyökalun, työkalut videoneuvotteluihin sekä dokumenttien ja verkkosivujen luomiseen ja muokkaamiseen. Se on päätelaiteriippumaton pilvipalvelu, jossa kaikki tieto tallennetaan automaattisesti pilveen. Sähköposti, kalenteri, dokumentit ja tiedostot ovat internetyhteyden kautta saatavilla mistä päin maailmaa tahansa.

DNA Toimistoviestintä Google tarjoaa turvallisuutta ja hallittavuutta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla voidaan jakaa tietoa organisaation ja yhteistyökumppaneiden kesken turvallisesti ja luottamuksellisesti. DNA Toimistoviestintä Googlen avulla voi jakaa ja muokata tiedostoja, asiakirjoja, laskentataulukoita, esityksiä ja piirustuksia. Lukuisten rinnakkaisten versioiden sijaan jokaisella tiimin jäsenellä on käytössään aina dokumentin viimeisin versio. Tarvittaessa voidaan alusta asti tallennettua versiohistoriaa selata taaksepäin ja palata haluttuun kohtaan.

Verkkoon tallennetut dokumentit ja tiedostot ovat turvallisesti ja hallitusti jaettavissa organisaation jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kesken. Liitteiden lähettäminen sähköpostilla on tarpeetonta ja suuretkin tiedostot voidaan jakaa vaivattomasti. Palvelu sisältää 30 gigatavua tallennustilaa käyttäjää kohden. Tallennustila on laajennettavissa käyttäjäkohtaisesti 16 teratavuun asti.

Videoneuvottelun voi käynnistää suoraan sähköpostista ja muokata siinä dokumentteja tai jakaa oman työaseman näytön. Palvelu kokoaa kaiken materiaalin yhteen paikkaan, josta asiat löytyvät tehokkaan haun avulla.

Gmailissa ja Google+:ssa on sisäänrakennettu pikaviestin, jolla voi käydä myös videokeskusteluja. Hangouts videoneuvottelussa voi olla kerrallaan 15 osallistujaa. Kuvan ja äänen lisäksi voidaan jakaa näytön kuvaa ja käsitellä dokumentteja.

Google-kalenteri on jaettava online-kalenteripalvelu, jonka avulla on mahdollista luoda useita kalentereita omaan tai yhteiskäyttöön. Käyttäjät voivat jakaa kalentereitaan muiden kanssa ja määrittää erilaisia käyttöoikeustasoja.

Google Drive on verkossa sijaitseva tallennustila, josta omat tiedostot ovat käytettävissä yhdestä paikasta millä tahansa tietokoneella, jossa on internetyhteys. Google-dokumentit on toimistotyökaluohjelmisto, joka on suunniteltu tiimeille. Asiakirjoja, taulukoita ja esityksiä voi luoda ja muokata yhdessä muiden kanssa. Dokumenteissa luodut tuotokset tallennetaan Google Driveen.

Google-sivustot on työkalu internet-, intranet- ja ekstranet-sivustojen luomiseen. Työkalulla voi luoda esimerkiksi projektin työtilan tai julkisen internetsivuston

Google+ on sosiaalisen median palvelu, jolla voi pitää yhteyttä kontaktien kanssa, luoda Piirejä, jakaa kuvia ja videoita, sekä luoda tapahtumia ja kutsua kollegat Hangouts-videoneuvotteluun.

Google+ Hangoutsien avulla voidaan käydä videokeskusteluja niin asiakkaiden kuin työtovereidenkin kanssa. Videokeskustelun tukena Hangoutissa voidaan käsitellä dokumentteja ja, jakaa kuvaa tietokoneen näytöltä.

DNA Toimistoviestintä Google sisältää työkalut mobiilipäätelaitteiden etähallintaan. Järjestelmänvalvoja voi asettaa matkapuhelimille ja taulutietokoneille erilaisia tietoturvakäytäntöjä, etätyhjentää kadonneen laitteen ja hallita asennettuja sovelluksia.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30