DNA Mobiilivaihde

DNA Mobiilivaihde takaa tavoitettavuuden

DNA Mobiilivaihde on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen puheluliikenteen hoitamiseen ja työntekijöiden tavoitettavuuden parantamiseen.

Sujuva asiakaspalvelu on yritykselle kilpailuvaltti. DNA Mobiilivaihde parantaa tavoitettavuutta kustannustehokkaasti. Skaalautuvuutensa ansiosta se soveltuu niin muutaman hengen yrityksiin kuin tuhansien henkilöiden organisaatioihin tarjoten samalla joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja uusia ominaisuuksia.

Vähemmän investointeja, enemmän kontakteja

DNA Mobiilivaihteen käyttöönotto onnistuu helposti ilman investointeja kiinteisiin järjestelmiin. Palvelu tarjoaa kiinteiden puhelinvaihteiden yleisimmät ominaisuudet ja mahdollistaa myös yrityksen siirtymisen kokonaan langattomaan ympäristöön, jossa työntekijöiden ainoaksi puhelimeksi riittää matkapuhelin.

Langattomuus tuo välittömiä ja välillisiä kustannushyötyjä, sillä palvelun käyttöönotto on edullista, investointeja erillisiin puhelinjärjestelmiin ei tule, ja osa puhelukustannuksista putoaa pois. 

Helppo välittäjälle, joustava käyttäjälle

Puhelunvälittäjälle DNA Mobiilivaihde tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen verkossa toimivan välityssovelluksen, jolla yritykseen tulevia puheluita voidaan helposti hallinnoida. Välittäjä näkee esimerkiksi työntekijän puhelimen tila- ja paikallaolotiedon. Monipuolisten alaliittymätietojen perusteella on helppo päättää, miten puheluja kannattaa käsitellä. Vaihteiden ominaisuuksia voi myös helposti muuttaa niin pää- kuin loppukäyttäjätasolla.

Edut asiakkaalle

  • Välittäjä voi yhdistää puhelut henkilöille tai ryhmiin
  • Välittäjä voi lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja
  • Työntekijät voivat päivittää itse paikallaolotietojaan
  • Vaihteen saa yhdistettyä kalenteritietoihin ja kulunvalvontaan
  • Puhelut voidaan ohjata myös automaattisesti toiseen numeroon, tiedotteeseen tai ryhmäkutsuun
  • Työntekijä voi määritellä itse asetuksia saapuville puheluille
  • Skaalautuvuus

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30