DNA Varmistus

DNA Varmistus turvaa yrityksesi kriittiset tiedot ja varmistaa toiminnan jatkumisen yllättävissäkin tilanteissa.

Sekä palvelinten että työasemien keskitetty hallinta yhtenä kokonaisuutena auttaa optimoimaan yrityksesi varmistuspolitiikan.

Varmistuksilla turvaat yrityksesi arvokkaat tiedot

Ilman säännöllistä varmuuskopiointia on vain ajan kysymys, milloin organisaatiosi menettää tietokoneisiin tallennettuja tärkeitä tietoja. Ne voivat hävitä esimerkiksi laiterikon, haittaohjelman, huolimattoman päivityksen, erehdyksen, varkauden, ilkivallan tai tulipalon seurauksena. Laitteet ja ohjelmistot voi aina vakuuttaa ja hankkia uudelleen, mutta järjestelmissä olevaa työntekijöiden tuottamaa ja kokoamaa tietoa ei. Toiminnan jatkuvuuden kannalta on tärkeätä, että kriittinen tieto on saatavilla jatkuvasti ja mahdollisista häiriötilanteista toipuminen on nopeaa, varmaa ja ennalta suunniteltua.

Kenelle DNA Varmistus on suunniteltu?

DNA Varmistus on palvelu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat keskitetysti ja hallitusti varmistaa palvelimissa ja/tai työasemissa olevat tietonsa. Palvelu toimii sekä kiinteissä toimipisteissä että liikkuvien työntekijöiden kannettavissa työasemissa ja kaikkien operaattoreiden Internet-liittymillä, myös langattomilla yhteyksillä (esim. Mokkula).

Yritys valitsee varmuuskopioitavat tiedot käyttäen joko helppoja vakiomäärittelyitä tai valiten ne itse. Tärkeä aineeton omaisuus säilyy DNA:n tietovarastossa oman toimipisteen ulkopuolella ja tiedonsiirto palveluun toteutetaan hyödyntäen salattua Internet-yhteyttä.

DNA Varmistus vähentää investointitarvetta ja vapauttaa ylläpitoresursseja

Palvelun ansiosta asiakkaalla ei tarvitse olla omia varmistuslaitteistoja ja -ohjelmistoja eikä myöskään tarvita näiden vaatimaa päivittäistä hallinnointia. Tieto ei ole enää ainoastaan asiakkaan omissa tiloissa ja tietokoneissa vaan myös turvallisesti DNA:n tiloissa, kahdella eri paikkakunnalla. Päivittäiset täysvarmistukset mahdollistavat tietojen helpon ja nopean palautuksen joko omatoimisesti tai

Työasemien automaattiset varmistukset määritellään ja hallitaan keskitetysti palvelujärjestelmästä. Työntekijät saavat työasemillensa valmiit määrittelyt: mitä, miten ja milloin varmistetaan. Palvelu saadaan helposti ja nopeasti tehokkaaseen käyttöön kaikissa työasemissa.

Palvelimien ja tehotyöasemien automaattisten, ajastettujen varmistusten lisäksi tietokoneen käyttäjä voi itse käynnistää valitsemiensa tietojen varmistuksen. Tietojen palautuksen voi tehdä joko tehotyöaseman tai palvelimen hallinnoija/käyttäjä suoraan ko. tietokoneelta tai asiakkaan pääkäyttäjä tai DNA palvelujärjestelmästä käsin.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30