Kattavat palvelut työasemakohtaisesta varmuuskopioinnista palvelinkapasiteettipalveluihin

Tarjoamamme kattavat palvelut työasemakohtaisesta varmuuskopioinnista palvelinkapasiteettipalveluihin. Palvelinkeskuspalvelumme tarjoavat asiakkaalle helposti käyttöönotettavan ja joustavan palvelinympäristön korkean käytettävyyden tilaratkaisujen, järjestelmäresurssien ja käyttöpalveluiden hyödyntämiseen ilman omia investointeja laitetiloihin, järjestelmiin tai osaamiseen.

Palvelut rakentuvat DNA:n sertifioitujen asiantuntijoiden valvomien ja ylläpitämien ammattimaisten palvelinkeskusten virtuaalisesti asiakkaalle tarjoamiin ratkaisuihin, jotka joustavat optimaalisesti asiakastarpeen mukaisesti. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa.

Periaatteenamme on tuottaa yrityksen tarpeiden mukaiset ratkaisut valmiina palveluna. Yrityksen toiminnan muuttuessa, keskitetysti hallitut palvelut skaalautuvat saumattomasti ja mahdollistavat optimaalisen verkkokapasiteetin ja palveluiden muokkaamisen. Kattavien tietoliikenne-, tietoturva- ja monitorointipalveluiden tarjoajana voimme toteuttaa tarvittaessa koko asiakasverkon päästä päähän hallittuna ratkaisuna.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30