DNA Ilmoituksensiirtopalvelu

Lisää turvallisuutta ja vähennä vahinkoja automaattisilla hälytyksillä

DNA Ilmoituksensiirtopalvelun avulla hoidat kiinteistön teknisen valvonnan luotettavasti ja turvallisesti. Yhdellä ilmoituksensiirtoliittymällä voidaan kiinteistön palo-, murto- ja muut hälytykset ohjata automaattisesti esimerkiksi hälytyskeskukseen, vartiointiliikkeeseen tai muuhun hälytysvalvomoon. DNA Ilmoituksensiirtopalvelun avulla monet isommat vahingot voidaan ehkäistä hyvissä ajoin, kun hälytyksiin pystytään reagoimaan varhaisessa vaiheessa. Palvelu on yhteensopiva Finanssialan Keskusliiton korkeimpien luokitusten kanssa.

DNA Ilmoituksensiirtopalvelu on saatavissa joko ilmoituksensiirtopalveluna vartiointiliikkeisiin ja valvomoihin tai hälytyksensiirtopalveluna hätäkeskuksiin (paloilmoitukset, poliisitoiminta). DNA:n omasta ilmoituksensiirtoverkosta on kattava pääsy suomalaisiin kiinteistönhuolto- ja turvallisuusalan toimijoiden valvomoihin sekä hätäkeskuslaitoksen alaisiin hätäkeskuksiin.

 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan yrityksellesi sopivasta ratkaisusta tarkemmin!

Edut asiakkaalle

 • Palvelu voidaan liittää Suomessa kaikkiin Hätäkeskuslaitoksen alaisiin hätäkeskuksiin sekä yleisempien vartiointiliikkeiden hälytysvalvomoihin ja kiinteistöhuoltoliikkeiden hälytysvalvontajärjestelmiin
 • Hälytykset voidaan siirtää samanaikaisesti useampaan valvomoon
 • Palvelu sisältää hätäkeskuksiin liitettyjen paloilmoitinkohteiden linjavalvonnan 24/7
 • Mahdollisuus saada tieto hälytyksestä SMS-viestinä omaan puhelimeen
 • Kattavat valtakunnalliset asennus- ja huoltopalvelut
 • Kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää kaiken ilmoituksensiirron liikenteen
 • Asiakas voi hallita ja muuttaa paloilmoitinkohteiden linjavalvonnan yhteystietoja sähköisesti

Palvelun ominaisuudet

 • Palvelu koostuu valvottavaan kohteeseen asennettavasta ilmoituslähettimestä, johon liitetään valvottavat hälytystulot. Liittymä sisältää 8 hälytyskanavaa, mutta sen voi laajentaa tarvittaessa 16 kanavaan.
 • DNA:n ilmoituksensiirtoliittymällä hälytystiedot siirretään järjestelmävarmennetuille hälytyskeskittimille, jotka ohjaavat hälytystiedot asiakkaan valitsemaan valvomoon tai hätäkeskukseen.
 • Ilmoituksensiirtopalvelun siirtoyhteytenä voidaan käyttää asiakkaan oman verkkoyhteyden lisäksi DNA:n Yritysverkko- tai Yritysinternetliittymän datayhteyttä tai DNA:n omaa 3G/4G LTE -mobiiliyhteyttä.
 • Ilmoituksensiirtoyhteydet toimitetaan aina varmennettuina: kiinteällä datayhteydellä ja 3G/4G LTE -mobiilivarayhteydellä tai kokonaan langattomasti, jolloin pää- ja varayhteys toteutetaan erillisillä 3G/4G LTE -mobiiliverkkoyhteyksillä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme parhaiten tukea liiketoimintaasi!

(Yritysmyyntipalvelu avoinna arkisin klo 8-17)

0800 30 20 30

 

Paloilmoitinyhteyden yhteystietojen päivitys

Täällä voit päivittää nykyisen paloilmoitinyhteytesi yhteystiedot hälytyskeskuksen ja DNA:n liittymän linjavalvontaa varten.