DNA Infrastructure Monitoring

Saatavuuden ja suorituskyvyn valvonta

DNA Infrastructure monitoring on palvelu saatavuuden ja suorituskyvyn valvontaan. Saatavuuden valvonta seuraa verkkolaitteiden saatavuutta ja mittaa sitä suhteessa palvelutasosopimuksiin. Suorituskyvyn valvonnalla seurataan palvelimien tai verkon suorituskykyä - palvelu havaitsee eniten verkkoa kuormittavat sovellukset ja palvelimet.

DNA Infrastructure monitoring tarjotaan pilvipalveluna. Monitoroinnin käyttöönottoon ei tarvitse hankkia erillisiä lisenssejä tai laitteita eikä IT-palvelujen ja infrastruktuurin hallinnointiin ja ylläpitoon tarvitse kiinnittää resursseja. Palveluna tarjottava monitorointipalvelu voidaan toteuttaa pienillekin yrityksille ilman merkittäviä investointeja.

Palveluun voidaan liittää lisäominaisuutena analysointipalvelu, jolloin DNA:n tietoliikenne- tai tietoturva-asiantuntija analysoi tapahtumat sekä ehdottaa korjaavia toimenpiteitä havaintojen ja niiden pohjalta tehdyn analyysin perusteella. DNA:n asiantuntijapalveluita (konsultointia) voi hyödyntää palveluiden jatkokehittämisessä, uusien sovellusten valvontaprojekteissa, verkon analysoinnissa ja vianpaikannuksessa.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Edut asiakkaalle

  • Yksi näkymä monitoimittajaympäristöön
  • Palveluiden saatavuuden mittaus suhteessa palvelutasosopimuksiin
  • Laiteriippumaton infrastruktuurin valvonta
  • Ongelmien ja häiriöiden analysointi, paikannus ja korjaavien toimenpiteiden ehdottaminen

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30