HUOLETONTA LIIKETOIMINTAA KATTAVILLA TIETOTURVARATKAISUILLA

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu -­
end-to-end-tietoturva yhtenäisellä kokonaisratkaisulla

Toimipisteen tietoturvan hallinta on haastavaa. Tietoturvaan vaikuttavat niin palomuurin, kiinteän ja langattoman lähiverkon kuin päätelaitteiden tietoturva-asetukset. Mitä jos tietoturvan saisikin hoidettua keskitetysti yhdellä ratkaisulla, toimipisteiden lukumäärästä riippumatta?

Tähän tarpeeseen on kehitetty tietoturvallinen toimipisteratkaisu, DNA Secure Site. Sen avulla toteutat palomuurin, SD-WAN -ratkaisun, kiinteän (LAN) ja langattoman lähiverkon (WLAN) sekä päätelaitteiden tietoturvan yhdellä ratkaisulla.

Toimipisteiden ja laitteiden reititys- ja tietoturva-asetukset määritellään keskitetysti tietoliikenne- ja tietoturvaprofiileilla. Keskitetty hallinta säästää aikaa monitoimipisteyrityksissä. Uusien toimipisteiden perustaminen ja muutokset tapahtuvat keskitetysti profiilien avulla. Palveluiden keskitetyllä hallintaympäristöllä saat myös reaaliaikaisen näkyvyyden verkkoon ja tietoturvaan.

Modulaariseen palveluun kuuluvat:

  • Palvelun hallintaympäristö
  • Secure SD-WAN-palvelu seuraavan sukupolven palomuurilla toteutettuna
  • Secure LAN ja Secure WLAN -lähiverkkopalvelut
  • Secure Client -päätelaitteiden tietoturva

Asiakashyödyt

Tietoturvallinen toimipiste keskitettyihin tietoturvaprofiileihin perustuvalla end-to-end-tietoturvalla

Huoleton hallinta. Helppo palvelumalli sekä keskitetty näkyvyys verkkoon ja tietoturvaan. Uusien toimipisteiden automatisoitu perustaminen vakioituihin toimipisteprofiileihin perustuen.

Täydentävät tuotteet

Secure SD-WAN toteuttaa seuraavan sukupolven tietoturvallisen SD-WAN-ratkaisun toimipisteyhteyksien keskitettyyn hallintaan yhteyksistä riippumatta.

Tietoturvan uusi muoto - lue lisää

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.