Vincit Oy - Lisää kaistaa kahdensuuntaiseen viestintään

Vincit Oy on vaativien ohjelmistoprojektien toimittaja. Yrityksen päätuote on ohjelmistokehityshanke, jonka lopputuloksena asiakkaalle toimitetaan testattu ohjelmistotuote. Voimakkaassa kasvussa oleva yritys tarvitsi yhä nopeampaa verkkoyhteyttä ja tarjouskilpailun jälkeen yritys siirtyi 100 megan DNA Yritysverkkoon.

Lisää kaistaa kahdensuuntaiseen viestintään

– Ohjelmistoalan asiantuntijayrityksenä teemme tietojärjestelmiä, webbipalveluja ja mobiilisovelluksia. Teemme myös sairaalaympäristössä käytettäviin laitteisiin erilaisia ohjelmistoja, kertoo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.
Vincit perustettiin vuonna 2007 ja nyt yrityksessä on n. 60 asiantuntijaa. Työlleen Vincit antaa 100 % tyytyväisyystakuun.

– Jos asiakas ei ole tyytyväinen työhömme, annamme rahat takaisin. Olemme mallintaneet tietojärjestelmien tekemisen prosessin ja kun asiakas sitoutuu siihen, tekemisestä tulee jatkuvaa dialogia. Näin projekti väistämättä ajautuu oikeaan maaliin, Kuitunen vakuuttaa. Malli on ollut toimiva, eikä yksikään asiakas ole pyytänyt rahojaan takaisin.

Lisää kaistaa

Yrityksen kasvun myötä myös tiedonsiirron haasteet ovat kasvaneet. Tiedonsiirto muuttui kaksisuuntaiseksi ja Vincitin asiantuntijat tarvitsivat nopeampaa tiedonsiirtoa työkoneilta esim. pilvipalveluihin. Vincit siirtyi DNA:n 100 megan verkkoyhteyteen.

– DNA:n verkko on tehokas ja tiedonsiirtonopeudet ovat olleet juuri sitä mitä DNA on luvannutkin. Sekä mitattava nopeus että työssä havaittava verkon nopeus ovat olleet luvatun mukaisia. Kommunikoimme myös yhä enemmän asiakkaittemme kanssa internetin välityksellä, joten yhteyden luotettavuus on meille tärkeää, Kuitunen sanoo

Hinta-laatu-suhde kohdallaan

Yksi pääsyitä DNA:n valitsemiseen oli Vincitin aiemmatkin hyvät kokemukset. – Saimme DNA:lta parhaan tarjouksen ja koska aiempi kokemus vuosia käyttämästämme DNA:n ADSL-verkosta oli myönteinen, niin päädyimme DNA:han.
Kuitunen kiittää myös verkon hinta-laatu-suhdetta. – Laatu on kiinteässä internetissä loistava ja hinta oli edullinen. Uuden yhteyden käyttöönotto sujui joustavasti. Katkoksia ei ollut ja työntekijät huomasivat verkon vaihtumisen vain palvelun parantumisena

Kattavat mobiililiittymät

Kun yritys tekee mobiilisovelluksia, pitää työntekijöillä tietenkin olla uusimmat puhelimet ja palvelut käytössään. Vincit hyödyntää DNA:n kattavaa ja nopeaa mobiilidataverkkoa nykyaikaisilla päätelaitteilla. Työntekijöiden älypuhelimissa on DNA:n mobiililiittymät, jossa on mahdollisimman iso Liikkuva Laajakaista yhteydenpitoon ja sovellusten testailuun.

Kuitusen mukaan hommat hoituvat DNA:n kanssa mallikkaasti. – Tykkään siitä, että minulla on yrityksellemme nimetty yksi yhteyshenkilö, jonka kautta asiat hoituvat nopeasti ja mutkattomasti.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Yritysverkko
DNA Liikkuva Laajakaista yrityksille