Timanttiset - Kassajärjestelmiin vaaditaan luotettava verkko

Timanttiset on Suomen suurin kello-, koru- ja lahjatavaramyymäläketju. Myymälöitä on yli 80 reilusti yli 40 paikkakunnalla. Ketju vaihtoi DNA Yritysverkkoon, jossa liikkeiden kassajärjestelmät ja maksuliikenne nyt toimivat.

Mobiilivaihde nostaa tavoitettavuutta

Timanttiset siirtyi verkon vaihtamisen myötä myös DNA:n Mobiilivaihteeseen. – Tässäkin oli luotettavuus valintakriteerien ykkösenä. DNA Mobiilivaihde on kovasti parantanut ihmisten tavoitettavuutta, kun ihmiset saadaan nyt helpommin kiinni

Suosittelua muilta yrityksiltä

Timanttisten kokonaispalveluun kuuluu DNA Yritysverkko, DNA Mobiilivaihde, mobiililiittymät, osa liikkeiden puhelimista ja sähköpostipalvelut.

Tietoliikenneratkaisua uusiessaan Timanttiset kartoitti myös muiden yritysten kokemuksia eri toimijoista. – Aiemmin meillä oli suuria luotettavuusongelmia erityisesti puhelinliikenteessä. Kuulimme, että DNA:lla kaikki toimii ja näin jälkikäteen voi sanoa, että olemme hyvin tyytyväisiä ratkaisuun.

 Ongelmat ovat ratkenneet, nyt on helppo olla tyytyväinen asiakas. Asiakaspalvelukin pelaa hyvin. Myymälöistä työntekijämme soittavat suoraan suurasiakaspalveluun ja he ovat saaneet sieltä ratkaisut nopeasti, Koskinen kuittaa

Kassajärjestelmiin vaaditaan luotettava verkko

Timanttiset-ketju on Suomen suurin alan toimija ja sen osuus kello- ja jalometallialan vähittäismyynnistä on yli 27 %. – Asiakkaat haluavat yhä enemmän ostaa tunnettujen brandien koruja ja siksi tuommekin yksinoikeudella maahan suosittuja merkkejä, kuten Esprit, Puma ja Tom Taylor. Lisäksi suosimme kotimaista tuotantoa, kertoo toimitusjohtaja Sami Koskinen.

Timanttisilla ovipumppu laulaa ja kassakone soi, joten dataverkon luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Nyt kaikki Timanttiset-liikkeet ja niiden kassajärjestelmät on kytketty DNA:n verkkoon.

– Verkon varmuus on meille todella kriittistä, sillä jos yhteydet ovat poikki niin kassat ei toimi ja kaupankäynti loppuu siihen paikkaan. Suurimmissa myymälöissä meillä on vielä 3G-yhteys varalla minimoimassa riskiä. Täytyy kiittää, että DNA:n verkko on toiminut luotettavasti, Koskinen sanoo.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Mobiilivaihde
DNA Yritysverkko
Päätelaitteet
Matkapuhelinliittymät