Sara La Fountain - Luovaa työtä ja uusia ideoita

Oikeilla välineillä homma rokkaa

Sara La Fountain tunnetaan muun muassa kokkina, catering-yrittäjänä, ruokastylistinä ja tv-juontajana. Oman yritystoiminnan monet kuviot pitävät Saraa tien päällä niin Suomessa kuin maailman metropoleissa.

DNA Kaupasta löytyivät helposti toimivat ratkaisut

- Käytän nyt työssäni aktiivisesti älypuhelinta ja tablettia, niistä on minulle iso apu. Sain laitteiden valintaan todella hyvää palvelua ja asiantuntijaapua DNA Kaupasta, Sara kiittää. Uudeksi älypuhelimeksi valikoitui Nokia Lumia 900.

– Mä olen suomalainen by heart, Sara kuittaa.

– Ja tykkään myös puhelimen ulkonäöstä, se on sopivan tukevan tuntuinen kädessä, mutta silti tyylikäs laite.

– Olen myös työkuvioissani paljon sosiaalisessa mediassa, bloggaan ja tweettaan. Nyt voin päivittää helposti tien päältä. Tietenkin Saralla on nyt käytössään myös kalenteri ja sähköposti, kaikki kätevästi samassa laitteessa. DNA Liikkuva Laajakaista varmistaa, että yhteydet pelaavat ja tieto kulkee, missä ja milloin vain.

Luovaa työtä ja uusia ideoita

Laitteiden monista ominaisuuksista Sara osaa ottaa sekä ilon että hyödyn irti. – Ennen mulla oli aina kamera erikseen mukana, mutta onhan se helpompaa kun kaikki välineet on yhdessä ja samassa laitteessa. Nyt voin helposti tehdä ehdotuksia esimerkiksi kattauksista ja laittaa kuvia eteenpäin asiakkaille.

Laitteet toimivat myös ideointityössä luovana työkaluna. – Ennen ideoita tuli keräiltyä lapuille ja muistikirjoihin. Nyt tabletti toimii mahtavasti muistikirjana, jonne kerään materiaalia kuvaamalla ja kirjoittamalla. Mitä vähemmän rajoja luovuudella on, ja mitä paremmin yhteydet pelaavat, sitä helpompaa on myös yrittäminen. Oikeilla välineillä homma rokkaa!

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Matkapuheliiittymät