JYA Housing LKV - Täyden palvelun kiinteistönvälitys­toimisto

Meidän kautta voi ostaa, myydä ja vuokrata niin asuntoja, liiketiloja kuin uudiskohteitakin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lakipalvelut, kertoo talousjohtaja Tiina Hautala.

Oli kyse sitten yksiöstä tai suuresta liikehuoneistosta, jokainen toimeksianto hoidetaan samalla tinkimät­ tömällä laadulla. – Meillä ei kohteita pompotella työntekijältä toiselle, vaan nimetty välittäjä hoitaa jutun alusta loppuun, lupaa konttorijohtaja Kirsti Soilampi.

Puhelin on toiminnan selkäranka

– Pari vuotta sitten siirryimme DNA:n kumppaniksi. Suurin tarpeemme oli saada hyvä vaihdepalvelu, sillä sitä ennen meillä ei ollut minkäänlaista vaihdetta eikä firmalla yhteistä numeroa, sanoo Hautala. DNA Mobiilivaihde tuli siis todelliseen tarpeeseen.

– Asiakkaiden on saatava meidät helposti kiinni, ettei kaupat mene sivu suun. Mobiilivaihteeseen on ollut helppo tehdä soitonsiirtoja ja ryhmiä, Soilampi kertoo.

JYA:lla ollaan iloisia siitäkin, että Mobiilivaihteen ansiosta kuukausimaksuun sisältyy rajaton määrä sisäisiä puheluita. Yritykseen soittajille on ilmainen 0800-­numero.

Toimistopalvelut niin kuin pitääkin

JYA:n toimistossa kiinteän verkon dataliittymät ovat myös DNA:lta. Lisäksi yrityksellä on DNA:n sähkö­postipalvelut.

– DNA:lta saamamme kokonaispaketti on hyvin toimiva. Yhteyshenkilömme on aina nopeasti valmis auttamaan, ratkaisemaan meidän ongelmia ja esimerkiksi avaamaan uusia liittymiä. Meille on aivan elintärkeää, että yhteydet toimii kaikkialta. DNA:n kanssa kaikki on sujunut mallikkaasti, Hautala kiittää.

Aina liikkeellä mutta tavoitettavissa

Erityisesti välittäjät ovat suurimman osan työajastaan liikekannalla. Puhelimet, tabletit ja liittymät tilataan DNA:lta. – Välittäjillä on työkaluina kännyköiden lisäksi iPadit ja molemmissa on DNA:n Liikkuvat Laajakaistat. Välittäjät pääsevät nettiin tarkistamaan tietoja ja vastaamaan sähköposteihinsa ihan mistä tahansa tien päältä, kertoo Soilampi. Yrityksen toiminta kattaa koko maan ja toimipisteet ovat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Kuopiossa. Haastavassa bisneksessä JYA HOUSING pärjää koulutetulla, ammattitaitoisella henkilökunnalla, aluetuntemuksella ja aktiivisuudella.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Mobiilivaihde
DNA Liikkuva Laajakaista yrityksille
DNA Matkapuhelinliittymät
DNA Yritysinternet
DNA Toimistoviestintä Google