Yritysasiakkaiden itsepalvelu YritysDNA

YritysDNA

YritysDNA, yritysasiakkaiden itsepalvelu, tarjoaa näkymän asiakkuutesi kokonaisuudesta ja hallinnoinnin yrityksesi käyttämiin palveluihin. Palvelun avulla voit hoitaa asioita juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, maksutta. 

YritysDNA -itsepalvelussa hallinnoit kaikkia yrityksesi palveluita kätevästi verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Voit esimerkiksi tilata uusia palveluita, tarkastella laskuja ja raportteja sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaivatta vaikkapa chatin kautta. 

YritysDNA sopii kaikenkokoisille yrityksille ja sen käyttö on helppoa. Jos asiakkuuteesi kuuluu useampia yrityksiä, voit hallinnoida kunkin yrityksen palveluja yksillä tunnuksilla.

YritysDNA itsepalvelun hyödyt ja tärkeimmät toiminnallisuudet

YritysDNA:n käyttöönotto

Tunnukset uuteen YritysDNA-itsepalveluun voit tilata osoitteesta dna.fi/yrityksille/helppoa-hallinnointia. DNA luo asiakkuudelle yhden tai useamman pääkäyttäjätunnuksen. Tunnukset saatuasi pääset kirjautumaan YritysDNA:han osoitteessa yritysdna.dna.fi.

Pääkäyttäjällä on kaikki oikeudet ja hän luo palvelun muut käyttäjät sekä määrittelee heille soveltuvat käyttäjäoikeudet.  Pääkäyttäjä voi myös luoda käyttäjäryhmiä, jotka helpottavat käyttäjien hallintaa.

Käyttöoikeuksien lisääminen:

Mene käyttäjät välilehdelle ja lisää käyttäjä joko pääkäyttäjä tai käyttäjä rooliin. Voit lisätä käyttäjän valmiiksi luotuun käyttäjäryhmään, jolle on annettu oikeuksia. Jos et löydä sopivaa käyttäjäryhmää, voit luoda uuden Ryhmät-näkymässä. Voit myös antaa käyttäjälle käyttöoikeuksia YritysDNA:n ulkopuolisiin hallintakäyttöliittymiin. 

Voit myös lisätä ja muokata olemassaolevan käyttäjän käyttöoikeuksia avaamalla kyseisen käyttäjän ja muokkaamalla käyttäjän nykyisiä käyttöoikeuksia.

 

YritysDNA:n osiot

YritysDNA koostuu seuraavista osioista: Etusivu, Palvelut, Yhteydenotot, Laskut, Yritykseni ja Raportit.

Mikä onnistuu itsepalvelussa ja mikä asiakaspalvelun kautta? 

Kysyttävää?

Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä yritysasiakaspalveluun chat-ikkunan kautta, laittaa meille sähköpostia osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@dna.fi tai soittaa numeroon 044 144 099 (arkisin klo 8–17).