< Takaisin liittymiin

DNA Business Rajaton 5G 600M

  • 34,90€/kk (alv 0%, kytkentämaksu 2€/liittymä)
  • Data 600 Mbit/s, rajaton käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Liittymään sisältyvä EU-datakäyttö 26,6 Gt/kk
  • Rajaton puhe sisältää kotimaan normaalihintaiset puhelut, videopuhelut ja minuuttihintaiset sisäpuhelut / laskutuskausi
  • Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 1000 kpl

Kun tarvitaan nopeaa ja tehokasta datayhteyttä, on tämä liittymä erinomainen vaihtoehto. 26,6 Gt:n EU-datapaketin ansiosta liittymää voidaan käyttää huoletta EU- ja ETA-alueella myös datan osalta, mikä tekee liittymästä erinomaisen kumppanin säännöllisempäänkin matkustamiseen. (Rajan ylittävästä datankäytöstä veloitetaan 3,5 €/Gt.) Nopealla datayhteydellä onnistuu suurempien tiedostojen lataaminen ja pidempiaikainen surffailu.

EU- ja ETA-maissa puhelut kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään kotimaan tekstiviestipaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista.

5G-liittymät toimivat saumattomasti sekä 4G- että 5G-verkossa. 5G-alueen ulkopuolella saat käyttöösi nopean ja kattavan DNA 4G -verkon.

Päivitä myös puhelimesi 5G-aikaan!

5G-liittymät vaativat toimiakseen myös 5G-päätelaitteen. Kysy lisää Myyntipalvelustamme!

 

Tee tilaus oheisella lomakkeella.

Arkisin klo 8-16 voit tilata myös chatissa tai soittamalla.

Katso myös muut liittymämme

 

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).