< Takaisin liittymiin

Optimi EU M

  • 18,64€/kk (alv 0%, kytkentämaksu 2€/liittymä)
  • Data 21 Mbit/s  (5 Gt/kk)
  • Ei sisällä EU datapakettia
  • Puhe 1400 min, tekstiviestit 300 kpl

Mikäli tiedonsiirtonopeus ja kuukausimaksuun sisältyvä ulkomaan datakäyttö eivät ole ratkaisevia tekijöitä liittymätyypin valinnassa, on tämä käyttöösi sopiva liittymä. Dataa on mahdollista käyttää tarvittaessa, jonka lisäksi liittymällä on runsas puhe- ja tekstiviestipaketti. Liittymä ei sisällä EU-datapakettia eikä rajatonta dataa Pohjolassa tai Baltiassa. Puhelut ja tekstiviestit EU- ja ETA-maissa vähennetään kotimaan puhepaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista.

Lue lisää liittymän käytöstä ulkomailla >

Tee tilaus oheisella lomakkeella.

Arkisin klo 8-16 voit tilata myös chatissa tai soittamalla.

Katso myös muut liittymämme

 

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).