Vinkkejä kesään

Kesä tuo tullessaan auringon ja lomapäivien lisäksi myös muutoksia työjärjestelyihin. Listasimme tänne muutamia vinkkejä mm. Lomavastaajaan, Mobiilivaihteeseen, lomasijaisen valtuutukseen ja liittymän ulkomaankäyttöön liittyen. Sivun lopusta löydät myös kiinnostavaa kesäkuunneltavaa.

Nauti lomasta rauhassa - Lomavastaaja ohjaa puhelut eteenpäin puolestasi

DNA Mobiilivaihteen lisäpalvelu Lomavastaaja on automaattinen vaihde, jonka avulla puhelut voidaan siirtää valittuihin kohteisiin lomasi aikana. Näin palvelet asiakkaitasi myös silloin, kun et ole itse tavoitettavissa.

Ota Lomavastaajan käyttöön hyvissä ajoin ennen lomasi alkua!

Lue ohjeet

Hoida lomasijaisen oikeudet kuntoon
- täytä valtakirja

Vain yrityksesi nimetty yhteyshenkilö saa asioida operaattoriasioissa DNA:n kanssa. Tilapäisen valtuutuksen voi tehdä oheisella lomakkeella. Palauta täytetty valtakirja sähköpostilla: yritysasiakaspalvelu@dna.fi.

Muistathan ilmoittaa lomasijaisellesi myös ajoissa tarvittavat yhteystiedot.

 

 

Rauhoita työmaili ja mieli

Lisää sähköpostin automaattiseen vastausviestiin poissaoloaikasi sekä tuuraajan tiedot, jotta viesti tavoittaa oikean henkilön ja asiat eivät jää roikkumaan kesän ajaksi.

Jos olet asentanut työsähköpostin puhelimeesi, rauhoita lomapäiväsi työasioilta ja ota automaattinen synkronointi pois käytöstä.

Lähdössä ulkomaille? EU:ssa puhut ja surffaat nyt edullisesti!

Ollessasi ulkomailla toisen matkapuhelinverkon alueella, puhutaan roamingista eli verkkovierailusta. Lue lisää 15.6. muuttuneesta EU:n roaming-hinnoittelusta sekä liittymän käytöstä ulkomailla.