IoT-webinaari

Tilaa maksuton webinaaritallenne.

Mitkä ovat IoT-pilottiprojektin viisi keskeistä menestystekijää?

Mitkä ovat IoT-pilottiprojektin viisi keskeistä menestystekijää? Näitä asioita pohtivat asiantuntijavieraamme Esa Kinnunen DNA:lta ja Mikko Jalonen Fideralta DNA:n järjestämässä webinaarissa.

Haastattelija Sallamaari Muhosen johdolla käydään läpi #iotnextlevel –pilottien tuloksia kokeiluun, dataan, kumppaneihin, laatuun ja rahaan liittyen. Webinaaritallenteen lataamalla saat arvokasta tietoa oman IoT-pilottisi käynnistämisen tueksi, ja kuulet kolmesta suomalaisesta casesta, joissa liiketoimintaa on kehitetty IoT-ratkaisujen avulla. 

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

  

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.

Tutustu #iotnextlevel yrityksiin

Snellman Pro

Snellman Pro haluaa vähentää ammattikeittiöiden hävikkiä.

Martela

Martela parantaa työympäristöjä reaaliaikaisen tiedon avulla.

Finnsementti

Finnsementin haaste on ennaltaehkäistä laiterikot tehtaalla.