SNELLMAN PRO

Snellman Pro haluaa vähentää ammattikeittiöiden hävikkiä

Snellman Pro haluaa tarjota korkealaatuisia tuote- ja palveluratkaisuja ammattikeittiöille. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 24 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti 22 henkeä. Snellman Pro on yksi viidestä Snellman-konsernin tytäryhtiöstä, ja se tarjoaa koko konsernin liha- ja valmisruokatuotteita – kuten Kokkikartanon valikoimaa - ammattikeittiöiden käyttöön.

Kilpailu alalla on kovaa ja Pron tavoite on kasvaa tuotemyyjän roolista ammattikeittiöiden kumppaniksi. Jotta kumppanuus koetaan ylivertaiseksi, täytyy Pron kyetä tarjoamaan tuote- ja palveluratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaalle selkeästi mitattavia hyötyjä.

Tästä syntyi myös #iotnextlevel-haaste: miten vähentää ammattikeittiöiden hävikkiä tuomalla älyä tuotanto - ja toimitusprosessiin. Se on ongelma, jota yksittäinen tuotantoketjun toimija ei voi yksinään ratkaista. Samalla se vaatii myös datan ja tiedon jakamista aivan uudella tavalla. Tämä onnistuu vain teollisen internetin ratkaisujen kautta, eli tuomalla prosessiin mukaan sensoreiden, yhteyksien ja älyn lisäksi täysin uudenlaista yhdessä tekemisen kulttuuria.

Hae mukaan kilpailuun täältä.

Lue lisää IoT:stä