MARTELA

Martela parantaa työympäristöjä reaaliaikaisen tiedon avulla

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista työ- ja oppimisympäristöjä toteuttavista yrityksistä. Yritys tuottaa käyttäjälähtöisiä ratkaisuja nykypäivän liikkuvaan työhön ja toimistoihin.

Martela on perustettu yli 70 vuotta sitten. Yrityksen osakkeet on listattu OMX:n pohjoismaisessa pörssissä Helsingissä. Martelalla on tuotantoa Suomessa ja Puolassa, ja päämarkkina-alueina Suomi, Ruotsi ja Norja. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli keskimäärin 109,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli noin 508 henkilöä.

#iotnextlevel-hankkeessa Martelan haaste on työympäristöjen tehokkuus ja toimivuus asiakkaiden tilojen mallinnuksen ja reaaliaikaisen, jopa kalustetasoisen seurannan avulla. Martelalla on ollut aiemminkin IoT-hankkeita, mutta niiden tulokset ovat jääneet toisistaan irrallisiksi.

#iotnextlevel-hankkeessa Martela haluaa yhdistää olemassa olevan tiedon ja uudet innovaatiot kokonaisuudeksi, jonka avulla asiakkaiden työympäristöä voidaan parantaa jatkuvasti käyttäjien kokemusten ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Hae mukaan kilpailuun täältä.

Lue lisää IoT:stä