Webinaari: Vapaus, vastuu ja luottamus – hybridityöllä menestykseen digiajassa

22.9.2022

Lataa maksuton tallenne hybridityö-webinaarista!

Hybridityö on jäänyt pysyväksi osaksi työelämää. Organisaatioille on muodostunut kirjavia tapoja mahdollistaa työn tekeminen eri sijainneista – toiset määritelevät tarkasti, milloin toimistolla on oltava ja toiset antavat työntekijöilleen vapauden valita mistä työtään tekee. Työelämä on muuttunut valtavasti lyhyessä ajassa, minkä vuoksi organisaatioiden resilienssi on puntarissa.

Hybridityö mahdollistaa arjen ja työn sovittamisen joustavammin, mutta samalla työntekijät, esihenkilöt ja organisaatiot ovat uuden edessä. Kuinka voimme löytää työnteon muodon, joka palvelee kaikkia mahdollisimman hyvin?

Maksuttomassa webinaarissa käsittelemme hybridityötä niin työntekijän kuin työnantajan näkökulmasta. Pohdimme, millaisia edellytyksiä hybridityö vaatii toimiakseen ja millaista se voi olla parhaimmillaan. Webinaarissa kuullaan myös millaisia oppeja DNA:lla on saatu hybridityöstä jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä hybridityö on ja mitä etuja siitä on organisaatiolle?
  • Kuinka hybridityötä johdetaan?
  • Millaista on hybridiajan työhyvinvointi?
  • Mitä DNA:lla on opittu hybridityöstä lähes vuosikymmenen kokemuksella?
  • Millaiset työkalut tarvitaan onnistuneeseen hybridityöhön?

Hybridityön asiantuntijoina webinaarissa toimii työpäivämuotoilija Aku Varamäki, DNA:n HR-johtaja Marko Rissanen sekä DNA:n viestintäratkaisujen osastopäällikkö Marjo-Riitta Mustonen. Webinaaria juontaa Sanelma Helkearo.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.