DNA on uuden työn
ja digitaalisen liiketoiminnan mahdollistaja monitoimittaja-
ympäristössä

DNA on uuden työn edelläkävijä, joka uudistaa toimintatapojaan jatkuvasti. Inspiroidumme digitalisaation monista mahdollisuuksista ja haluamme toteuttaa niitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiantunteva palvelumme rakentuu tinkimättömästä ammattitaidosta, hyvästä palveluasenteesta sekä ennen kaikkea aidosta kiinnostuksesta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan. Kaikessa vuorovaikutuksessa näkyy merkityksellisyys, avoimuus ja ennakkoluuloton asiakaskeskeisyys.

Olemme ketterä mahdollistaja, joka toteuttaa joustavia, asiakkaiden todellisia tarpeita vastaavia ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Meiltä saat tietoturvalliset ja luotettavat palvelut, yhteydet ja päätelaitteet ajasta ja paikasta riippumattomaan yhteisölliseen työhön.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme parhaiten tukea liiketoimintaasi!

5 syytä valita DNA kumppaniksi

1. Paras palvelukokemus

Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti, valtakunnallisesti ja paikallisesti. Jatkuvasti kehittyvä asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, panostamme prosessiimme ja kehitämme sitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Service Desk -tukipalvelumme vastaavat niin valtakunnallisesti kuin kansanvälisestikin toimivien asiakkaidemme vaatimuksiin.

2. Uniikkia osaamista monitoimittajaympäristössä

Monitoimittajaympäristöllä tarkoitamme ICT-ekosysteemiä, jossa voimme rakentaa avoimia rajapintoja, jotka mahdollistavat sen, että voimme joustavasti toimia asiakkaan valitsemassa kumppaniverkostossa. Palvelut ovat käytettävissä niin DNA verkossa kuin kaikissa muissakin verkoissa.

Uskomme että tietoturva sekä verkon hallinta ja -valvonta ovat jatkossa entistä merkittävämpiä yrityksille niin asiakaskokemuksen kuin työntekijöiden käyttökokemuksen näkökulmasta.

3. Uuden työn mahdollistaja

Työn muutokselle asetetaan tavoitteita tuottavuuden kasvuun, kestävään kehitykseen, työhyvinvointiin ja työnantajaimagoon liittyen. Uusi työ edellyttää liiketoiminnan digitalisoitumista ja palveluiden integroitumista joustavaksi toiminta-alustaksi. DNA mahdollistaa uudenlaisten sosiaalisten työtapojen täysimittaisen hyödyntämisen yrityksissä. Huomioimme kuluttajistumisen mukanaan tuomat toimintamallimuutokset ja haluamme olla asiakkaidemme tukena toimintakulttuurin muutoksissa.

 

Lue lisää

4. Uuden työn yhteydet

DNA:n luotettavat verkkoyhteydet, verkottamispalvelut, tietoturvapalvelut sekä asiakasverkon hallintaan ja valvontaan tarkoitetut palvelut muodostavat vahvan kokonaisuuden, joka mahdollistaa uuden työn yhteisöllisyyden ja digitaalisen liiketoiminnan tulevaisuudessa.
 
Panostamme nopeaan 4G LTE -verkkoon, joka mahdollistaa mobiililaitteiden ja priorisoidun datan avulla mm. joustavan videoneuvottelut, yrityskäytön mukaiset tiedonsiirtonopeudet sekä langattoman vaihtoehdon toimistoverkon toteutukselle.

Lue lisää

5. Uuden ajan operaattori

Voidaksemme olla asiakkaidemme kumppani heidän siirtyessään tekemään uutta työtä, teemme sitä myös itse. Työn tekemisen kulttuurimme muodostuu uudistetuista työtiloista ja työnteon vapauttamisesta. Älykkäiden päätelaitteiden ja sovellusten sekä nopeiden verkkojen ansiosta työn tekemisen edellytykset ovat aidosti samat riippumatta siitä, missä työskentelemme.

Tavoitteenamme on työtyytyväisyyden ja työn tuottavuuden parantaminen. Uskomme, että innovatiivinen, joustava ja työntekijöihin luottava yritys on parhaiten valmistautunut kohtaamaan niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30