Koe digiherätys!

Kiihtyvä teknologiakehitys vaatii yrityksiltä aiempaa tehokkaampia päätelaitteita ja yhteyksiä. Tästä huolimatta moni yritys taistelee kehitystä vastaan vanhalla teknologialla.

On aika avata keskustelu modernin työn haasteista ja herättää yritykset tämän suuren murroksen edessä. Sillä muutoksen aika on nyt.

Onko sinun yrityksesi jo herännyt digiaikaan?

TEE TESTI

 

Takkuileeko liittymä?

Liikkuva työ vaatii vaatii yhä tehokkaampia yhteyksiä. Vanhentuneet liittymät ja laitteet hidastavat työtä ja heikentävät työntekijöiden motivaatiota. Takkuilevat työkalut vaikuttavat negatiivisesti työn tulokseen ja vanha teknologia lisää tietoturvariskejä. Varmista yrityksesi tehokkuus päivittämällä liittymäsi jo tänään.

Katso oheiselta videolta, miksi tehokkaat yhteydet ovat yrityksille välttämättömiä.

  

Tehokkuutta verkosta

Tehokas datansiirto vaatii verkoltasi luotettavuutta ja nopeutta, sillä tukkoiset tai epävarmasti toimivat yhteydet hidastavat tehokasta työntekoa. Lisäksi pilvipalveluiden yleistyminen asettaa uusia vaatimuksia yritysverkon saumattomalle toiminnalle. Nosta yritystoimintasi tehokkuus uudelle tasolle päivittämällä kiinteä verkkosi tämän päivän vaatimustasolle.

Katso oheiselta videolta, miksi tehokas yritysverkko on liiketoiminnalle välttämätön.

 

Konttori 2.0

Mahdollisuus liikkuvaan työhön on elintärkeä osa modernia työelämää. Pelkkä matkapuhelin ei vielä riitä tehokkaan työn tekemiseen toimiston ulkopuolella. Siksi tarvitaan erillinen liikkuva nettiyhteys, jonka avulla työntekijäsi voivat olla yhteydessä asiakkaisiin, kollegoihin ja tärkeisiin tietoihin missä ja milloin vain.

Katso oheiselta videolta, miksi liikkuvat yhteydet ovat välttämättömiä tehokkaan työn turvaamiseksi.

 
 
 

Unohtuiko tietoturva..?

Vaikka yrityksesi laitteet ja yhteydet hyödyntäisivät kaikista tuoreinta teknologiaa, vanhentunut tietoturva tekee siitä helpon kohteen kyberrikollisten hyökkäyksille. Älä säästä väärässa paikassa. Päivitä tietoturvasi nyt.