Takkuileeko liittymä?

Liikkuva työ vaatii vaatii yhä tehokkaampia yhteyksiä. Vanhentuneet liittymät ja laitteet hidastavat työtä ja heikentävät työntekijöiden motivaatiota. Takkuilevat työkalut vaikuttavat negatiivisesti työn tulokseen ja vanha teknologia lisää tietoturvariskejä. Varmista yrityksesi tehokkuus päivittämällä liittymäsi jo tänään.

 

Katso oheiselta videolta, miksi tehokkaat yhteydet ovat yrityksille välttämättömiä.

 
 
 

Puhu ja surffaa huoletta Euroopassa

DNA Business Rajaton 4G -puhelinliittymät ovat liikkuvan työn valinta. Liittymillä voit käyttää rajattomasti dataa kotimaan lisäksi Pohjolassa ja Baltiassa. Kuukausimaksuun sisältyy myös EU-datapaketti, jolla surffailet muualla EU- ja ETA-maissa ilman lisämaksuja. 

Tutustu liittymävaihtoehtoihin!

 

  

Tehokkuutta verkosta

Tehokas datansiirto vaatii verkoltasi luotettavuutta ja nopeutta, sillä tukkoiset tai epävarmasti toimivat yhteydet hidastavat tehokasta työntekoa. Lisäksi pilvipalveluiden yleistyminen asettaa uusia vaatimuksia yritysverkon saumattomalle toiminnalle. Nosta yritystoimintasi tehokkuus uudelle tasolle päivittämällä kiinteä verkkosi tämän päivän vaatimustasolle.

Katso oheiselta videolta, miksi tehokas yritysverkko on liiketoiminnalle välttämätön.


Lue lisää verkon merkityksestä liiketoiminnalle, lataa maksuton opas >>

 
 
 

Tukeehan verkkoratkaisusi liiketoimintaasi?

Tarjoamme luotettavat verkkopalvelut, nopeat yhteydet ja monipuoliset yritysverkkoratkaisut kaiken kokoisin tarpeisiin.

Tutustu verkkopalveluihimme!

 

 

Konttori 2.0

Mahdollisuus liikkuvaan työhön on elintärkeä osa modernia työelämää. Pelkkä matkapuhelin ei vielä riitä tehokkaan työn tekemiseen toimiston ulkopuolella. Siksi tarvitaan erillinen liikkuva nettiyhteys, jonka avulla työntekijäsi voivat olla yhteydessä asiakkaisiin, kollegoihin ja tärkeisiin tietoihin missä ja milloin vain.

 

Katso oheiselta videolta, miksi liikkuvat yhteydet ovat välttämättömiä tehokkaan työn turvaamiseksi.

 
 
 

Nopea ja rajaton 4G-netti tablettiin tai läppäriin

Langattomalla mobiilinetillä työ sujuu joustavasti niin toimistossa, tien päällä kuin etätöissäkin. Rajaton tiedonsiirto ja nopea 4G varmistavat, että vauhti ei hydy kesken.

Tutustu liittymävaihtoehtoihin!

 

Miten digitalisaatio muuttaa työelämää?

Suomalaiset vastasivat.

Verkon laatu ratkaisee liiketoiminnan sujuvuuden

Varmista yrityksesi tehokkuus myös tulevaisuudessa.

Yhteistyöllä tuloksia

DNA:n joustava toimintatapa vakuutti Amer Sportsin.
 
 
 

Unohtuiko tietoturva..?

Vaikka yrityksesi laitteet ja yhteydet hyödyntäisivät kaikista tuoreinta teknologiaa, vanhentunut tietoturva tekee siitä helpon kohteen kyberrikollisten hyökkäyksille. Älä säästä väärässa paikassa. Päivitä tietoturvasi nyt.