Ketterä kassajärjestelmä on yrittäjän paras kaveri

Olisiko aika päivittää vanha ja rahiseva kassakoneesi uuteen, liikkuvaan kassajärjestelmään?

OP Kassa on helppokäyttöinen kassajärjestelmä, jonka kassasovelluksen ja maksupäätteen avulla vastaanotat maksut käteisellä, korteilla tai lounas- ja kulttuuriseteleillä missä tahansa, mihin verkko yltää!

Järjestelmä sopii yrityksille jo heti perustamisesta lähtien, oli firmalla sitten myymälää tai ei. Alkuvaiheessa voi riittää sopivan mobiililaitteen ja maksupäätteen yhdistelmä, mutta toiminnan vakiintuessa ajankohtaiseksi voi tulla hankkia sen rinnalle myös esimerkiksi kassalipas.

Jos otat maksuja vastaan vain harvoin – esimerkiksi messujen yhteydessä – voit valita järjestelmästä sellaisen version, jossa ei ole kuukausimaksua lainkaan. Säännöllisessä myynnissä hyödyt OP Kassan kuukausimaksullisesta versiosta. Kuukausimaksullinen palvelupaketti mahdollistaa myös kassalippaan, viivakoodinlukijan ja kuittitulostimen käyttöönoton, ja siksi se soveltuu erityisesti myymäläkäyttöön.

Etenkin pienemmissä yrityksissä verkkokauppa voi olla tasavahvassa roolissa kivijalan kanssa. OP Kassan voi integroida Shopify-verkkokauppaan, jolloin monikanavainen myynti sujuu saumattomasti eikä todellista varastosaldoakaan tarvitse arvailla. OP Kassan avulla voit tarjota myös kivijalkakaupassasi asioiville sähköisen kuitin.

Maksutapahtumien lisäksi OP Kassa tarjoaa sinulle monipuolista analytiikkaa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä. Esimerkiksi palvelualojen yritykset voivat hyödyntää raportteja työvuorosuunnittelussa, kun kassajärjestelmästä helposti näkee, mihin aikaan kauppa käy vilkkaimmillaan.

Järjestelmä näyttää myös mielenkiintoista dataa vakioasiakkaista. Voit seurata palaavien kävijöiden ostoksia ja esimerkiksi myymälässä tehtyjen muutosten vaikutuksia heidän ostokäyttäytymiseensä.

Hanki nyt OP Kassa DNA:lta

Kun hankit OP Kassan Jumbon tai Iso Omenan DNA Kaupasta, tarjoamme ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Samalla saat sopivan liittymän ja iPadin kassan käyttöä varten. 

Lue lisää

Avainsanat:

Mobiili Liikkuva työ Mikroyrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.