Blogit

3+1 tapaa kasvattaa kahvilan myyntiä vierasverkon avulla

Omistatko kahvilan? Entä tarjoatko siellä asiakkaillesi ilmaista WiFi-verkkoa? Jos vastauksesi molempiin kysymyksiin on kyllä, onneksi olkoon! Olet jo ottanut ensimmäiset askeleesi kohti myynnin kasvattamista vierasverkon avulla.

Jotta hyvin alkanut työ myös jatkuisi menestyksekkäästi, lukaise alta vinkkimme, joiden turvin asiakkaasi nauttivat kahvilasi palveluista entistä enemmän, useammin ja isommalla rahalla.

1. Huolehdi verkon laadusta

Etätyöläinen kahvilassa käyttää usein runsaasti pilvipalveluita. Hidas tai tökkivä verkko joko tekee työnteosta todella rasittavaa tai on sille suorastaan este. Huolehdi siis, että verkko on riittävän tehokas ja bitti viuhuu tiloissasi sujuvasti. Teknistä apua tähän saat operaattoriltasi. Kun verkon laatu on kunnossa, muista kertoa siitä markkinoinnissasi: ”Kahvi ja huippulaadukas WiFi nyt vain kahvin hinnalla!”

2. Turvaa asiakkaidesi selusta

Julkiset verkot ovat tunnetusti turvattomia – niiden käyttäjiä on kohtalaisen helppo urkkia. Käyttäjille on tarjolla monenmoisia vinkkejä yleisten verkkojen turvalliseen käyttöön, mutta palveluntarjoajana myös sinä voit tehdä osasi. Kunnollinen tietoturvaratkaisu on varma myyntivaltti niille, joiden työhön liittyy tiukasti salassa pidettävää viestittelyä tai muuta arkaluontoista.

3. Valjasta verkkosi markkinointiin

Kahvilaverkon käyttäjälle voi myös kohdentaa mainosviestejä. Esimerkiksi verkkoon liityttäessä näytölle aukeaa ruutu, jossa käyttäjä voi hyväksyä verkon käyttöehdot ja samalla tutustua vaikkapa päivän tarjouksiin tai yrityksen tarinaan. Verkon ja salasanan nimeämisessä voi myös käyttää hieman mielikuvitusta. Miltä näyttäisi kahvilanne seinällä esimerkiksi ”WiFi: Kurpitsalatte, salasana: miinus50%”?

+ 1 Tarjoa tarvikkeita lainaksi

Jos tarjoat verkon, miksipä et tarjoaisi muutakin työskentelyä helpottavaa? Pari jatkojohtoa tai vaikka näytön piilottavaa tietosuojakalvoa eivät vie paljoa tilaa, mutta lämmittävät asiakasta varmasti hädän hetkellä – kun vaikkapa oma suosikkipaikka seinän vieressä pistorasian lähellä onkin varattu.

 

Voimmeko auttaa?

Tutustu verkko- ja tietoturvapalveluihimme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä paras ratkaisu kahvinjanoisten asiakkaidesi iloksi!

PÄIVITÄ VERKKOPALVELUSI PÄIVITÄ TIETOTURVAPALVELUSI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Avainsanat:

Verkko Liikkuva työ Yhteydet Vinkit

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.