Asiaa ja ideoita

Lue täältä ajankohtaisia kirjoituksia, hyödynnä oppaita ja vinkkejä.

Inspiroidu uudesta työstä!

Uuden työn DNA

ARTIKKELEITA JA SISÄLTÖJÄ TYÖN MURROKSESTA

Uusi työ tarkoittaa älykkäiden päätelaitteiden, nopeiden verkkojen, innovatiivisten pilvipalvelujen ja aktiivisen tietoturvan muodostamaa kokonaisuutta, joka mahdollistaa uudenlaisen työnteon kulttuurin.

Tutustu Tulevaisuuden ammattailaiset -dokumentti sarjaan, jossa johtavat asiantuntijat selvittävät mitä on työn tulevaisuus.
 

Lue lisää

Oppaita ja vinkkejä

Hyödynnä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä liiketoiminnan kehittämisessä. Tutustu valikoimaan maksuttomista oppaista.

Lue lisää

Uusi työ luo uudet mahdollisuudet

Joko sinun yrityksessäsi tehdään työtä uudella tavalla – vapaammin, luovemmin ja tuottavammin älykkäillä laitteilla, nopeilla verkoilla ja kätevillä pilvipalveluilla?

Lue asiantuntevat artikkelit ajankohtaisista alan ilmiöistä sekä hyödylliset vinkit ja kokemukset uuden työn maailmasta.

Siirry artikkeleihin

Uuden työn ääniä -podcastit

Tuoreimmat podcastit digitalisaatiosta ja uudesta työstä

Uuden työn ääniä -podcasteissa asiantuntijat pohtivat työelämän muutosta ja etsivät tietä uuteen työhön digitalisoituvassa maailmassa. Kuuntele ja pysy ajan tasalla!

Lue lisää

DNA blogit

Työ on murroksessa, mutta tulevaisuudesta on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. 

Uuden työn DNA -blogi pohtii työelämän muutosta ja etsii yhdessä lukijoiden kanssa tietä uuteen työhön.

DNA Backtage -blogissa kerrotaan miten liiketoiminnan haasteita selätetään ja mahdollisuuksiin tartutaan käytännön tasolla. Ääneen pääsevät DNA:n asiantuntijat, kumppanit ja asiakkaat. Kuukausittain vaihtuvat teemat käsittelevät mm. liikkuvaa työtä, tietoturvaa, pilvipalveluja ja teollista internetiä.

Siirry blogeihin

Draiveja ja putteja hyvän asian puolesta

DNA Business Challenge Golf haastaa paikalliset yritykset mittelöimään viherkenttien herruudesta. Kiertueen alkukarsinnat järjestetään viidellä paikkakunnalla kesäkuussa ja finaali pelataan syyskuussa Espoon Master Golfissa. Kiertueella pelaajia opastamassa PGA-prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Pysy ajan tasalla

Kerromme alan tuoreimmat uutiset ja kuulumiset sekä mielenkiintoisimmat puheenaiheet.

 

Lue lisää