Ajankohtaista

TDC-nimen korvaaminen DNA-nimellä vuoden 2015 loppuun mennessä

DNA osti Suomen TDC toiminnot vuonna 2014. Tämän yritysoston myötä TDC-nimi tullaan korvamaan DNA-nimellä kaikissa tuotteissa ja palveluissa vuoden 2015 loppuun mennessä.

Lue lisää

Ylivoimainen ykkönen yritysasiakkaiden silmissä

DNA:n yritysliiketoiminnalla on tyytyväisimmät asiakkaat matkapuhelinpalveluissa jo toista vuotta peräkkäin.

Lue lisää

Kansallinen Etätyöpäivä kutsuu kertomaan, mitä on #fiksumpityö

DNA on mukana tänäkin vuonna kun Kansallista Etätyöpäivää vietetään jo viidettä kertaa 8.10.2015. DNA:n Microsoftin ja Työterveyslaitoksen yhteishanke haastaa kaikki työyhteisöt miettimään mitä tuottavampi ja mielekkäämpi työ vaatii, uudenlaista ajattelua, uusia toimintatapoja ja uusia työkaluja?

Lue lisää

DNA Business Challenge starttaa taas syksyllä

DNA Business Challenge on leikkimielinen lämärikisa, jonka neljäs kausi käynnistyy liigakaudella 2015–2016. Kisassa yritysten edustajat pääsevät kotipelien erätauoilla kaukaloon ottamaan mittaa toisistaan. Yritykset kilpailevat maalikuninkuudesta ja lahjoittavat samalla rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää

Apparit starttaavat liikkuvan kesätyön

Appareiden kesä on täynnä liikettä ja uusia tilanteita. Älykkäät laitteet ja ratkaisut mahdollistavat liikkuvan työn missä tahansa. Lue lisää ja katso video mitä Apparit odottavat tulevalta kesältä.

Lue lisää ja katso video

Kun sivistys saa siivet

DNA on vahvasti mukana sivistystoimen digitalisaatiossa. Vantaa on digiopetuksen edelläkävijä Suomessa. Kaupunki on hiljattain digitalisoinut koko opetuksen ja pystyy tarjoamaan lähes jokaiselle koululaiselle oman sähköisen päätelaitteen.

Lue lisää

Vuoden paras kehittyjä

Suomalaiset asiakkaat ovat valinneet DNA:n Carola Rosenbackin vuoden parhaiten kehittyneeksi asiakaspalvelijaksi Asiakkaan Ääni –kilpailussa.

DNA:n yritysasiakaspalvelussa työskentelevä Carola Rosenback on nostanut asiakaspalvelunsa laatua viimeisen vuoden aikana eniten kaikista kilpailuun osallistuneista.

Lue lisää

DNA ja TDC asiakastyytyväisyyden voittajakaksikko

EPSI Finlandin tuoreesta tutkimuksesta selviää, että asiakastyytyväisyydellä mitattuna DNA Business on hyvin vahvoilla sekä mobiilin että kiinteän datan palveluissa. DNA:n yritysliiketoimintaan eli DNA Businekseen kuuluva TDC piti monivuotisen ykkössijansa kiinteän datan palveluissa. 

Lue lisää

Uuden työn haasteet ja mutkattomat ratkaisut

Pohditaanpa hetki työelämän muutosta ja etsitään oikeita ratkaisuja. Millaiset ovat tulevaisuuden johtamisen teesit? Toimisto on kuollut, eläköön toimisto? DNA:n blogeissa on ajankohtaisia näkökulmia yleismaailmallisesti ja paikallisesti.

 

Lue lisää

Joko sinun yrityksessäsi tehdään työtä uudella tavalla?

Työskentele vapaammin, luovemmin ja tuottavammin – se onnistuu älykkäillä laitteilla, nopeilla verkoilla ja kätevillä pilvipalveluilla. Lue tuoretta asiaa, kokemuksia ja vinkkejä uuden työn maailmasta ja luotettavista ratkaisuista, joilla tehostat yrityksesi toimintaa.

 

Lue lisää