Mies työpöydän takana, läppäri edessään, katsoo kameraan ja hymyilee

On helppoo!

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista. Sinä voit keskittyä liiketoimintaasi – me DNA:lla huolehdimme lopusta.


Olemme täällä sinua varten

Hoidetaan yrityksesi asiat kerralla kuntoon.

Ratkaisut yrityksille

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme.

Itsepalvelu

Tutustu itsepalveluun ja aloita käyttö.

Kaipaatko apua?

Ota yhteyttä myyntiin tai asiakaspalveluun.

Webinaari: Suoraa puhetta hybridityöstä – johtamisen haasteista yhteisiin pelisääntöihin

Hybridityö on jäänyt pysyväksi osaksi työelämää. Se mahdollistaa arjen ja työn sovittamisen joustavammin, mutta samaan aikaan työntekijät, esihenkilöt ja organisaatiot ovat uudenlaisten haasteiden äärellä.

Pohdimme webinaarissa, kuinka yhteisöllisyyttä luodaan virtuaalisesti, miten hybridityön haasteisiin voi vastata ja mitä edellytyksiä hybridityö vaatii onnistuakseen. Kuulet myös millaisia oppeja DNA:lla on saatu hybridityöstä jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella.

Tilaa maksuton tallenne!

PODCAST

Kyberrosvot-podcast

Kyberrosvot on DNA:n ja Tivin yhteistyössä toteuttama true crime -podcast, joka esittelee kiinnostavia kyberrikostapauksia Suomesta ja ulkomailta. Juontajana Peter Nyman, vakiovieraana DNA:n tietoturvaliiketoiminnan Business Manager Juho Saarinen ja vaihtuvina vieraina Suomen eturivin kyberasiantuntijat.

RAPORTTI

Miltä näyttää ja kuulostaa teknologian vuosi 2023?

DNA esittelee 17 nousevaa teknologiatrendiä, jotka astuvat valokeilaan vuonna 2023 – ja joista monet myös jättävät jälkensä historiaan. Raportin lisäksi trendit kuunneltavissa myös äänikirjana!

PODCAST

Yllättävän yksinkertaista -podcast

Yllättävän yksinkertaista -podcast sukeltaa pintaa syvemmälle teknologian ilmiöihin ja ammattisanastoon, tehden vaikeista asioista yllättävän yksinkertaisia. Jaksojen aiheita ovat muun muassa metaversumi, Zero trust, reunalaskenta ja vastuullisuus.

Referenssit

Olemme uuden työn edelläkävijä, joka inspiroituu digitalisaatiosta ja haluaa toteuttaa sen luomia mahdollisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Artikkelit ja blogit

Ajankohtaista asiaa sekä ideoita uudesta työstä ja digitalisaatiosta.

Oppaat

Aina on hyvä hetki opetella uutta. Sukella teknologian maailmaan maksuttomien oppaidemme avulla.

Webinaarit ja tapahtumat

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin ja tapahtumiin tai katso aiempien webinaarien tallenteet.