Uskalla olla omanlainen!

Uskalla olla omanlainen

Meillä DNA:llakin työskentelee iso joukko omanlaisia asiantuntijoita, joiden intohimona on ymmärtää jokaisen asiakkaan ainutlaatuisia tarpeita. 


Olemme täällä sinua varten

Hoidetaan yrityksesi asiat kerralla kuntoon.

Ratkaisut yrityksille

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme.

Itsepalvelu

Tutustu itsepalveluun ja aloita käyttö.

Kaipaatko apua?

Ota yhteyttä myyntiin tai asiakaspalveluun.

DNA Business Varma 5G 300M nyt tarjoushintaan!

27,95 €/kk/24 kk

Liittymä sisältää netin käyttöä suojaavan DNA Selausturvan, joka suojaa tunnetuimmilta haitallisilta sivuilta, tietojenkalastusyrityksiltä ja haittaohjelmilta.

Avausmaksu 6,90 €/liittymä. Määräaikainen sopimus 24 kk, jonka jälkeen 32,90 €/kk. Tarjous on voimassa 31.7.2024 asti ja koskee DNA:lle siirrettäviä ja uusia liittymiä.

Katso lisätiedot
PODCAST

Kyberrosvot-podcast

Kyberrosvot on DNA:n ja Tivin yhteistyössä toteuttama true crime -podcast, joka esittelee kiinnostavia kyberrikostapauksia Suomesta ja ulkomailta. Juontajana Peter Nyman, vakiovieraana DNA:n tietoturvaliiketoiminnan Business Manager Juho Saarinen ja vaihtuvina vieraina Suomen eturivin kyberasiantuntijat.

Lining referenssi

Liningin vedenohjausjärjestelmän toimivuus perustuu luotettavaan mittausdataan, jota kerätään DNA:n toimittamien IoT-liittymien avulla. Liittymät ovat toimineet moitteettomasti, ja niitä on helppo hallinnoida portaalin kautta. Kuuluvuushaasteitakaan ei ole ollut, vaikka liittymät ovat monesti maan alla.

Tero Auvinen, liiketoimintapäällikkö, Oy Lining AB

 

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Tämä selviää EPSI Rating -organisaation riippumattomasta tutkimuksesta*, johon haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä, vaan suunnata katseet kohti tulevaa ja miettiä, miten voisimme olla jatkossa vieläkin parempia.

*EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7.

RAPORTTI

Teknologian vuosi 2024 – optimismi johtaa innovaatiota

Teknologia-alan suurin hiljattainen mullistus on eittämättä ollut tekoälyteknologian salamannopea aluevaltaus kaikilla aloilla, mutta teknologian kehitys ei koskaan pyristele vain yhden koukun varassa. Mitä muita mullistuksia tulemme kokemaan vuoden 2024 aikana?

Referenssit

Olemme uuden työn edelläkävijä, joka inspiroituu digitalisaatiosta ja haluaa toteuttaa sen luomia mahdollisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Artikkelit ja blogit

Ajankohtaista asiaa sekä ideoita uudesta työstä ja digitalisaatiosta.

Oppaat

Aina on hyvä hetki opetella uutta. Sukella teknologian maailmaan maksuttomien oppaidemme avulla.

Webinaarit ja tapahtumat

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin ja tapahtumiin tai katso aiempien webinaarien tallenteet.